|
Matúš Kocún

Nový organizačný poriadok pre vstup na ihriská Niké TOP ligy v Bratislave

BRA

S prechodom Bratislavy do oranžovej fázy je potrebné urobiť aj určité organizačné opatrenia našej súťaže. Keďže chceme sprístupniť Niké TOP ligu v hlavnom meste všetkým tímom a hráčom bez rozdielu toho, či sú očkovaní alebo nie, je potrebné dodržiavať nové organizačné pokyny pri vstupe do areálu a taktiež na samotné ihriská.

Vstup do areálu Mladej Gardy ostáva stále rovnaký, a tým je vstup cez zelenú bránku, ktorá sa otvára na čip. Zmena nastane po prechode zelenou bránkou. Ihrisko s umelou trávou sa rozdelí akoby na dve časti. Prvá časť bude tvorená ihriskom č.1 a č.2, druhá časť bude tvoriť ihrisko č.3. Všetci hráči, ktorí budú mať zápasy na ihrisku č.1 a č.2 budú pokračovať klasickou cestou na ihrisko s umelou trávou a na ihrisko vstúpia cez uličku ktorá je vedľa tribúny. Všetci hráči, ktorí budú hrať svoje zápasy na ihrisku č.3 nepôjdu klasickou cestou na ihrisko, ale budú musieť ísť po prejdení zelenou bráničkou doprava a na ihrisko č.3 sa dostanú cez zadný vchod, ktorý je na obrázku vyznačený žltou farbou (úzkou cestičkou ktorá vedie medzi ihriskom a plotom Mladá Garda). Na ihrisko s umelou trávou vkročia cez otvor, ktorý je medzi ihrisko č.2 a č.3. Všetkých hráčov prosíme, aby ihrisko opustili rovnakou trasou ako prišli. Vďaka tomu budeme môcť bezproblémovo pokračovať v sezóne a taktiež zvyšujeme mieru ochrany zdravia nás všetkých, kedy rozdeľujeme pohyb väčšieho množstva ľudí po celom areáli. Taktiež prosíme, aby tímy vstupovali na ihrisko až keď sa ich ihrisko uvoľní, teda až v momente, keď sa predchádzajúci zápas ukončil a tímy opustili ihrisko. V areáli budú k lepšej orientácií umiestnené aj nápisy so šípkami smeru.


Organizačné pokyny pre areál Pasienky

Vstup do areálu na Pasienkoch je už tradične cez hlavnú bránu, teda zozadu od OC VIVO. Parkovanie je možné v celom areáli, okrem priestorov pri ihrisku. Prosíme všetkých, aby tieto trávnaté priestory nevyužívali na parkovanie áut. Ihrisko s umelou trávou na Pasienkoch sa rozdelí na dve polovice. Na prvej polovici budú ihriská č.1 a č.2 a na druhej polovici budú ihriska č.3 a č.4. Pre vstup na prvú polovicu bude možné využiť vchod od ihriska č.1 a č.2. Pre vstup na ihrisko č.3 a č.4 bude možné využiť vstup len od ihriska č.3. Všetky vstupy na ihriská sú naznačené nižšie na obrázku. Všetkých hráčov prosíme, aby ihrisko opustili rovnakou trasou ako prišli. Vďaka tomu budeme môcť bezproblémovo pokračovať v sezóne a taktiež zvyšujeme mieru ochrany zdravia nás všetkých, kedy rozdeľujeme pohyb väčšieho množstva ľudí po celom areáli. Taktiež prosíme, aby tímy vstupovali na ihrisko až keď sa ich ihrisko uvoľní, teda až v momente, keď sa predchádzajúci zápas ukončil a tímy opustili ihrisko.

Vopred ďakujeme za rešpektovanie týchto organizačných pokynov. 


submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TIK TIKI TAKA 5 24:10 13
2. EB EB 5 32:12 11
3. PČK Pečienkári 5 19:19 7
4. AFT AFT Wolves 5 16:18 6
5. RC Real Coholics 5 20:24 4
6. FCN FC Nealko 5 8:36 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. TIK Matej Dolník 7 Gólov
3. RC Jakub Hoffman 7 Gólov
4. TIK Filip Skala 5 Gólov
5. AFT Dominik Hunčík 5 Gólov
6. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
7. TIK David Bielčík 4 Gólov