|
Filip Myslík

Ligové dohrávky s jednoznačnými výsledkami

BRA

Posledný týždeň bol na prvoligové zápasy chudobnejší. Farma Áčka získala tri body zadarmo vďaka kontumácii stretnutia s FC Individuals. Kvôli tomu sme videli iba tri duely.

SKUPINA A

Premiérové víťazstvo pre nováčika

Chalani z Pobrežia Liehoviny sa predsa len dočkali. V 1. Niké TOP lige si pripísali premiérové víťazstvo a nie hocijaké. AS zostrelili v pomere 5:0. Dvomi gólmi sa blysol Denis Nemček. Pobrežie Liehoviny sa vďaka cennému víťazstvu posunulo na šieste miesto tabuľky práve pred AS. S piatimi bodmi má ešte reálnu šancu na prienik do prvej štvorky a na boj o titul. V poslednom kole ich čaká súboj s FC Individuals.

Postup do nadstavbovej časti "O titul" si vopred zabezpečili Papalalulu, Tiki Taka a Farma Áčka. V poslednom kole sa bude bojovať o poslednú postupovú miestenku, pričom najlepšiu východiskovú pozíciu má so siedmimi bodmi GPS Ovsište. Tabuľka skupiny A vyzerá po šiestich odohraných zápasoch nasledovne.


SKUPINA B

Decathlon zažehnal čiernu sériu

Futbalisti Decathlonu sa po troch nezdaroch konečne radovali z víťazstva. Prvú dohrávku z dvoch zvládli a v premiérovej sezóne obnovili svoje šance na postup do vyraďovacej fázy. Víťazstvo sa ale nerodilo jednoducho napriek tomu, že Decathlon vyhral prvý polčas 2:0. Krátko po zmene strán ale znížil Dušička a HUaHUaHE ukázalo, že plánuje zabojovať o druhý triumf v súťaži.

Mali šance aj na vyrovnanie ale o desať minút neskôr vrátil Decathlonu vedenie Roman Hallon. Poslednému tímu tabuľky sa opäť podarilo znížiť, dva góly v závere ale zmarili akékoľvek šance na bodový zisk. Nepomohol ani posledný gól stretnutia, ktorý strelil prezident Slovenského zväzu malého futbalu Peter Králik.

Engerau Boys roztrhali ďalšieho súpera

Chalani z Engerau Boys sa dostali tesne pred koncom základnej časti do vynikajúcej formy, čo dokázali už vo štvrtom zápase v rade. V dohrávke si tentokrát s prehľadom poradili s MFC Metod. Do polčasu viedli už 3:0. Po úvodnom góle Babinguia sa presadil Kupec a Kyselák. Po zmene strán pridal druhý gól Martia Babingui a bolo vybavené. Veľkým pozitívom bolo, že o šesť gólov zo siedmich sa postaralo šesť rôznych hráčov. Engerau Boys môžu v aktuálnej forme poriadne zamiešať kartami v boji o titul. Po víťazstve s MFC Metod sa prepracovali na druhé miesto tabuľky. Pergami Team má ale jeden zápas k dobru.

V skupine B sú na programe ešte ďalšie dve dohrávky. Do nadstavbovej časti "O titul" sa ale s určitosťou kvalifikujú AFT Wolves, Engerau Boys a Pergami Team. Štvrté miesto momentálne s trojbodovým náskokom okupuje Casino Olympic. Obhajca titulu Brothers a Decathlon majú ale ešte jeden zápas k dobru. Nekompletná tabuľka skupiny B vyzerá takto. 


 





submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TIK TIKI TAKA 5 24:10 13
2. EB EB 5 32:12 11
3. PČK Pečienkári 5 19:19 7
4. AFT AFT Wolves 5 16:18 6
5. RC Real Coholics 5 20:24 4
6. FCN FC Nealko 5 8:36 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 7 Gólov
3. TIK Matej Dolník 7 Gólov
4. AFT Dominik Hunčík 5 Gólov
5. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
6. TIK Filip Skala 5 Gólov
7. PČK Matej Turňa 4 Gólov