|
Stanislav Chudík

Súboj o pozíciu lídra

BRA

Vo štvrtok nás čaká predposledné kolo nadstavbovej časti v skupinách FINAL 6 a O umiestnenie. V skupine FINAL 6 sa môžu fanúšikovia tešiť na zápas o prvé miesto. Zápasy sa odohrajú v stredu večer.

V úvodnom zápase FINAL 6 sa stretnú Corpona a Ako chcete. Hráči Corpony ešte v nadstavbe nedokázali zvíťaziť. Doposiaľ majú v tabuľke len jediný bod za remízu s Dúbravkou punchers. Ako chcete je zatiaľ na štvrtej priečke s troma bodmi. Uvidíme až v zápase, či si Corpona pripíše prvú výhru, alebo si Ako chcete upevní pozíciu na postup do semifinále. V druhom zápase FINAL 6 je na programe šláger kola o prvé miesto v tabuľke. Stretnú sa v ňom dva sedembodové tímy. Prvý Western Camp si zmeria sily s druhou Dúbravkou punchers. Tímy delí v tabuľke len skóre. Posledným zápasom v skupine, z ktorej vzídu tímy bojujúce o medaily, sa stretnú Papalalulu a AFT Wolves. Pôjde o veľmi dôležitý súboj. Papalalulu je zatiaľ so štyrmi bodmi na treťom mieste. AFT Wolves je na piatom mieste s troma bodmi. V prípade víťazstva AFT Wolves sa môžu "vlci" dostať pred svojho stredajšieho súpera. 


V skupine O umiestnenie sa stretne GPS Ovsište a FC Individuals. GPS Ovsište je zatiaľ na druhom miesta tabuľky vďaka lepšiemu skóre so šiestimi bodmi v tabuľke. FC Individuals je zatiaľ na spodku tabuľky s nula bodmi. GPS Ovsište si môže upevniť priečku zaručujúcu účasť v prvej lige aj v ďalšej sezóne. Prvá Biela Orava sa stretne s piatou TIKI TAKA. Biela Orava sa v prípade víťazstva môže priblížiť k istote záchrany v prvej lige. V prípade, že zvíťazí TIKI TAKA, sa môžu dotiahnuť bodovo na svojho súpera. 

Zápasy LIVE

Všetky zápasy 1. Niké TOP ligy v Bratislave si budete môcť pozrieť aj LIVE na našom YouTube Niké TOP liga. 

submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. EB EB 4 28:8 10
2. TIK TIKI TAKA 4 21:8 10
3. PČK Pečienkári 4 15:15 6
4. RC Real Coholics 4 18:21 4
5. AFT AFT Wolves 4 12:18 3
6. FCN FC Nealko 4 8:32 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 6 Gólov
3. TIK Matej Dolník 5 Gólov
4. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
5. TIK Filip Skala 4 Gólov
6. AFT Dominik Hunčík 4 Gólov
7. FCN Matúš Bombara 4 Gólov