|
Filip Myslík

Engerau chcú zastaviť rozbehnutých Brothers, Farma si ide pre prvé body

BRA

Jesenná sezóna je v plnom prúde. Pred nami je už štvrté kolo.

V ňom by si chcela prvé body do tabuľky pripísať ambiciózna Farma Áčka, ktorá zatiaľ výrazne zaostáva za očakávaniami. Bez bodu a so skóre 10:19 sa nachádza na chvoste skupiny A. Najbližší súper má o tri body viac, odohral však iba dve stretnutia. Hráči FC Individuals si minulý týždeň dopriali oddych, zápas s Pergami bol odložený. Predtým si však dokázali pripísať dôležité víťazstvo 6:4 proti nováčikovi White-Horses. Zápas s Farmou bude pre nich zatiaľ najväčšou skúškou. 

Do zápasového kolotoča sa po týždňovej prestávke vracajú aj futbalisti z tímu Pergami Team. Tým sa zatiaľ v novej sezóne darí, vyhrali obe stretnutia a na konte majú šesť bodov. Ďalšie si budú chcieť pripísať v súboji so zatiaľ poslednými FC Red Devils.


S úvodom sú určite spokojní aj hráči Corpony, ktorí brali všetky tri body hneď v dvoch zápasoch z troch. Nad ich sily zatiaľ boli iba Vlci. Tento týždeň čaká na nováčika ešte náročnejší test, na umelej tráve si pomeria sily s aktuálne najlepším bratislavským celkom. O štvrť na deväť sa Corpone do cesty postaví Papalalulu.

Posledným zápasom skupiny A bude súboj medzi AFT Wolves a White-Horses. Vlci chcú čo najskôr zabudnúť na potupnú prehru z minulého týždňa a opäť sa chcú naladiť na víťaznú vlnu. Nováčik, ktorý zatiaľ uspel iba v jednom zápase z troch sa javí ako ideálny súper. 

Program skupiny B odštartujeme súbojom nováčikov. Prvé body do tabuľky by si radi pripísali hráči The Shadows, pre ktorých sa situácia v 1. Niké TOP lige zatiaľ vôbec nevyvíja podľa predstáv. Treba však podotknúť, že mali naozaj nesmierne náročný žreb. V súboji s Aktivizérom by tak mohli prekvapiť. 


El Dvory United minulý týždeň nedokázali nadviazať na úspech z prvého kola a pripísali si prvú prehru. V treťom zápase budú musieť rozlúsknuť tvrdý oriešok. Na trávniku si pomerajú sily s aktuálnym vicemajstrom z Petržalky. Chalanom z GPS Ovsište sa posledný zápas nepodaril, napraviť chuť si budú chcieť už túto stredu o štvrť na osem. 

Aj tento týždeň si budú môcť priaznivci malého futbalu vychutnať jeden zápas prostredníctvom live streamu. Na našom webe vám ponúkneme zápas medzi Engerau Boys a Brothers, ktorý bude s určitosťou patriť k tým najatraktívnejším. Úradujúci majster Slovenska v kategórii do 23 rokov, ktorí je nabitý mladými a hladnými talentami vyzve vo forme hrajúcich Brothers. Pezinčania si zatiaľ pripísali dve suverénne víťazstva, na prvom mieste v tabuľke by sa chceli udržať aj po štvrtom kole. 

Z pozície lídra by chceli Brothers čo najrýchlejšie zosadiť chalani z Tiki Taka, ktorí zatiaľ zaostávajú iba o skóre. Jeden z najhorúcejších kandidátov na zisk bratislavského titulu, vyzve v poslednom zápase Reha-CARE.

submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. EB EB 4 28:8 10
2. TIK TIKI TAKA 4 21:8 10
3. PČK Pečienkári 4 15:15 6
4. RC Real Coholics 4 18:21 4
5. AFT AFT Wolves 4 12:18 3
6. FCN FC Nealko 4 8:32 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 6 Gólov
3. TIK Matej Dolník 5 Gólov
4. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
5. TIK Filip Skala 4 Gólov
6. FCN Matúš Bombara 4 Gólov
7. AFT Dominik Hunčík 4 Gólov