|
Filip Myslík

Štartuje letná edícia Niké TOP ligy !

BRA

Tento rok bolo jednoducho malého futbalu málo, a preto sme sa spoločne na základe spätnej väzby od viacerých tímov rozhodli, že si vynahradíme náročné obdobie bez nášho milovaného športu v letnom období.

Záujem bol veľký vďaka čomu uvidíme v akcii počas leta až 27 tímov. Tie sa budú biť o body v piatich skupinách. 

Prvú skupinu tvoria mužstvá 1. ligy. Skupina je 6-členná, odohrá sa vo formáte každý s každým. Zápasy sa budú hrať v stredu. Majstrom sa stane víťaz skupiny. 


Ďalšie štyri skupiny sú druholigové. Jedna z nich je 6-členná, zvyšné tri sú 5-členné. V skupinách odohrajú mužstvá zápasy každý s každým. Z dôvodu, aby sme predišli predlžovaniu sezóny odohrajú mužstvá v 5-člennej skupine raz za sezónu dva zápasy za týždeň. 

Po odohratí druholigových základných skupín budú hrať mužstvá o konečné umiestnenie rozhodujúci zápas s rovnako postaveným celkom v respektívnej skupine. Napríklad 2. najlepší tím zo skupiny 2A bude hrať rozhodujúci zápas o konečné umiestnenie s druhým najlepším tímom zo skupiny D. Posledný celok zo skupiny B (6-členná skupina) do nadstavbovej časti nepostupuje. 

Dvoch majstrov určia finálové zápasy. Víťaz skupiny A vyzve víťaza skupiny D, víťaz skupiny C vyzve v boji o trofej víťaza skupiny B. 


V letnej edícii Niké TOP ligy nie je možné odložiť zápasy. Manažéri si ale môžu počas celej letnej edície neobmedzene upravovať súpisky. Pre víťazov čakajú na záver letnej edície trofeje. 

Rozpis zápasov s časmi i miestom konania nájdete ako vždy na našom webe. Začíname už 4. augusta. Vidíme sa na umelej tráve! 

submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. EB EB 4 28:8 10
2. TIK TIKI TAKA 4 21:8 10
3. PČK Pečienkári 4 15:15 6
4. RC Real Coholics 4 18:21 4
5. AFT AFT Wolves 4 12:18 3
6. FCN FC Nealko 4 8:32 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 6 Gólov
3. TIK Matej Dolník 5 Gólov
4. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
5. TIK David Bielčík 4 Gólov
6. RC Matej Babic 4 Gólov
7. TIK Filip Skala 4 Gólov