|
Stanislav Chudík

Nadstavba sa prelomila do druhej polovice

BRA

Tento týždeň je na programe tretie kolo nadstavby Niké TOP ligy. Čakajú nás viaceré zaujímavé zápasy, ktoré môžu o mnohom napovedať. Nadstavba sa láme do svojej druhej polovice. Stretnutia sa odohrajú v stredu večer.

V prvom zápase TOP 6 na seba narazia Dúbravka punchers proti Ako chcete. Pôjde teda o súboj druhého a tretieho tímu tabuľky. Dúbravčania zvládli posledný zápas s AFT Wolves, keď vyhrali 7:4. Ako chcete prehralo kontumačne. Ďalším zápasom v TOP 6 je duel AFT Wolves a Corpony. Wolves prehralo svoj posledný zápas. Corpona tiež naposledy v druhom kole podľahla Papalalulu. Western Camp čaká zápas o prvé miesto proti Papalalulu. Western Camp sa v prípade výhry môže osamostatniť na pozícii lídra a získať náskok. Papalalulu sa v prípade trojbodového zisku môžu práve na svojho súpera bodovo dotiahnuť. 


V skupine O umiestnenie nás čaká duel Bielej Oravy, ktorá je na piatom mieste, proti GPS Ovsište. To je zatiaľ po dvoch zápasoch s plným počtom bodov na prvom mieste. V prípade, že ich však Biela Orava porazí, dostane sa pred nich. Druhým zápasom tejto skupiny je stretnutie medzi FC Individuals a Engerau Boys. FC Individuals je zatiaľ jediným tímom skupiny O umiestenie, ktorý je doposiaľ bez bodu. Engerau Boys sa nachádza s troma bodmi na druhej priečke. TIKI TAKA čaká zápas proti El Dvory United. Ide o duel dvoch trojbodových tímov, ktoré v tabuľke delí iba skóre. Uvidíme, ktorý z tímov sa odpúta od svojho prenasledovateľa.  


Už tradične si zápasy prvej Niké TOP ligy budete môcť pozrieť aj LIVE prostredníctvom živého vysielanie na našom YouTube Niké TOP liga. 


submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TIK TIKI TAKA 5 24:10 13
2. EB EB 5 32:12 11
3. PČK Pečienkári 5 19:19 7
4. AFT AFT Wolves 5 16:18 6
5. RC Real Coholics 5 20:24 4
6. FCN FC Nealko 5 8:36 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 7 Gólov
3. TIK Matej Dolník 7 Gólov
4. TIK Filip Skala 5 Gólov
5. AFT Dominik Hunčík 5 Gólov
6. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
7. EB Patrik Gajan 4 Gólov