|
Stanislav Chudík

Strelci utrhnutí z reťaze

Niké TOP Liga

Po dvoch odohraných kolách sa okrem poradia tímov v tabuľke zaujímavo vyvíja aj situácia v súboji strelcov. Zakončovatelia vo viacerých mestách sú pri obrovskej gólovej chuti.

8 gólový Haladej ťahá Wolves

V bratislavskej A skupine Niké TOP ligy po dvoch kolách kraľujú dva šesťbodové tímy - Papalalulu a TIKI TAKA. Vyrovnané je to aj v boji o najlepšieho strelca. Peter Lipa z Papalalulu a Simon Tichý z TIKI TAKA strelili zhodne po štyri góly. Papalalulu v poslednom zápase porazilo FC Individuals Bratislava 10:3. TIKI TAKA vyhralo 9:3 nad GPS OVSIŠTE Orvište. iClinic Cafe CF remizovalo v druhom kole s Pobrežím liehoviny. Farma Áčka si po prehre v prvom kole napravila chuť víťazstvom nad AS.

 V B skupine je na čele Wolves, ktoré je jediné 6-bodové. Strelecky ich ťahá Emil Haladej, ktorý v dvoch zápasoch zaznamenal 8 gólov. Vlci v druhom kole porazili 4:1 Brothers. Druhé miesto patrí FC Red Devils, ktorí v druhom kole podlahli Casinu OLYMPIC 4:1. Na treťom mieste sú hráči Pergami Team, ktorí v druhom kole porazili Engerau Boys 5:1. Štvrté miesto patrí HUaHUaHE, ktoré je po tesnej prehre 5:4 s MFC Metod stále v hornej polovici tabuľky skupiny B.

Konďo z AC Mladé pušky pri streleckej chuti

AC Mladé pušky a Young Boys Trnava sú jediné dva 6 bodové tímy, ktoré sa práve tento týždeň pobijú o pozíciu lídra v Trnave. Mladé pušky v druhom kole zničili Ruskú presilovku 10:0. Štyrmi gólmi tomu dopomohol aj Konečný, ktorý sa tak dostal do čela tabuľky strelcov. Young Boys Trnava v druhom kole zvíťazilo 6:0 nad Bafana Bafana. Báro-raj v druhom kole vyšla odplata za finále z leta, keď porazilo Atletico Trnava 2:0. Csirke mel si podelilo body s SFC Kopánka.


Varion v čele aj vďaka Dobošovi

V Niké TOP lige v Piešťanoch sa opäť darí Varionu, ktorý ma po dvoch kolách plný počet bodov. Varion deklasoval v poslednom kole 9:1 FC Cande. O 5 gólov sa postaral práve Doboš, ktorý je po dvoch zápasoch so 7 gólmi v čele tabuľky strelcov. Dobre začali sezónu aj Vrbovské kádre, ktoré majú tiež plný počet bodov, keď v druhom kole porazili FC Dart 5:1. V Piešťanoch je aj tretí 6 bodový tím. Je ním EM-DE Pizza, ktorej hráči v druhom kole porazili DaXtav 4:0. Na štvrtom mieste je HPN Stars, ktoré v druhom kole zaváhalo, keď prehralo 2:0 s MUSHLA S.C. Prehru z prvého kola dokázali odčiniť hráči 365Gym Team, keď vyhali 5:2 nad Misfits FC.

Pod Zoborom v čele strelcov Grebáč

Túlavé citróny sú vďaka lepšiemu skóre v čele nitrianskej Niké TOP ligy. V druhom kole porazili McDonald’s Nitra 9:5. O tri góly citrónov sa postaral práve Grebáč, ktorý sa tak dostal na líderskú pozíciu strelcov v Nitre. Druhá v tabuľke je tiež 6 bodová Trestná lavica, ktorá v druhom zápase sezóny jeseň 2020 tesne 3:2 porazila Pivkárov. Trogári v 15 gólovej prestrelke porazili Slovan 9:6.


Gladiš z Šariskej chiže stelil v jednom zápase 6 gólov

V Prešove už nie je ani jeden z tímov 100 percentný. WILLPAN STARS v druhom kole remizovali s Futbal Bazar Team 4:4. Hráči Eli Academy prehrali tesne 2:1 s Dobrými bobrami. LOS POLLOS HERMANOS si napravilo chuť, keď zvíťazili kontumačne 6:. Gasko si poradilo 12:3 s M&M team. Štyri góly zaznamenal Škyvra, ktorý sa bije o pozícia lídra strelcov s Gladišom z Šarišskej chiže, ktorá mala toto kolo pauzu. 


submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. EB EB 3 24:4 9
2. TIK TIKI TAKA 3 17:4 9
3. AFT AFT Wolves 3 9:13 3
4. RC Real Coholics 3 12:15 3
5. PČK Pečienkári 3 10:12 3
6. FCN FC Nealko 3 2:26 0

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 11 Gólov
2. TIK Matej Dolník 4 Gólov
3. TIK Filip Skala 4 Gólov
4. PČK Leonard Lukáč 4 Gólov
5. EB Adam Semančík 3 Gólov
6. EB Patrik Gajan 3 Gólov
7. TIK Marián Kvasňovský 3 Gólov