|
Stanislav Chudík

Súboje o prvé miesto aj prvé body

BRA

V stredu je na programe druhé kolo nadstavby v prvej Niké TOP lige. Čaká nás šesť zaujímavých zápasov, ktoré veľa napovedia.

Hneď v úvode kola sa môžeme tešiť v skupine TOP 6 na súboj o prvé miesto v tabuľke. Stretnú sa tímy Western Camp a Ako chcete. Ako chcete v prvom kole porazilo 6:4 Papalalulu. Western Camp si suverénne poradilo s AFT Wolves. Teraz ich čaká vzájomný zápas, vďaka ktorému sa jeden z tímov môže osamostatniť na čele. V druhom zápase TOP 6 sa stretne Papalalu s Corponou, ktorá má jeden bod v tabuľke za remízu 2:2 s Dúbravkou Punchers. V poslednom zápase TOP 6 nás čaká súboj medzi Wolves, ktoré je po jednom odohranom zápase nadstavby posledné kvôli najhoršiemu skóre, s hráčmi Dúbravky Punchers. 


Aj v skupine O umiestnenie je na programe súboj dvoch trojbodových tímov po prvom kole. GPS Ovsište si zmeria sily s Engerau Boys. GPS Ovsište zvládlo prvý zápas, keď vyhralo 7:3 s El Dvory United. Engerau Boys bolo ešte dominantnejšie a vyhralo 11:3 nad TIKI TAKA. Bolo to ich vôbec prvé víťazstvo v tejto sezóne. Teraz to bude súboj o prvé miesto v nadstavbe. El Dvory United čaká zápas s ďalším trojbodovým tímom. Stretnú sa s Bielou Oravou, ktorá si na úvod skupiny O umiestnenie poradila v tesnom súboji s FC Individuals 2:1. Posledným zápasom prvej ligy, na ktorý sa v stredu môžeme tešiť, je zápas medzi TIKI TAKA a FC Individuals.

Zápasy 1. NIké TOP ligy v Bratislave sa odohrajú v stredu od 19:00 na ihrisku Mladej Gardy a Vy si ich budete môcť pozrieť opäť aj LIVE prostredníctvom živého vysielania na YouTube TOP liga TV. 

submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. EB EB 4 28:8 10
2. TIK TIKI TAKA 4 21:8 10
3. PČK Pečienkári 4 15:15 6
4. RC Real Coholics 4 18:21 4
5. AFT AFT Wolves 4 12:18 3
6. FCN FC Nealko 4 8:32 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 6 Gólov
3. TIK Matej Dolník 5 Gólov
4. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
5. AFT Dominik Hunčík 4 Gólov
6. FCN Matúš Bombara 4 Gólov
7. TIK David Bielčík 4 Gólov