|
Igor Tabiš

Kto sa stane novým majstrom bratislavskej Niké TOP ligy?

BRA

Jarná sezóna bratislavskej Niké TOP ligy vyvrcholí v stredu poslednými zápasmi, po ktorých spoznáme meno nového majstra ale aj celkové poradie tímov. O titul majstra zabojujú AFT Wolves a Engerau Boys.

Skupina o udržanie sa - ovládnu El Dvory skupiny o záchranu?

V zápase o 7.miesto tejto skupiny sa proti sebe postaví minuloročný finalista bratislavskej Niké TOP ligy a aktuálny majster Business League. Brothers vyzvú Partners Group SK o 20:00 hod.

Zápas Aktivizéru proti The Shadows má naplánovaný výkop už v utorok o 20:00 hod., tieto dva celky obsadili v základnej A-skupine 5. resp. 6.miesto, súboj o toto umiestnenie v skupine o záchranu si zopakujú. V základnej časti vyšiel lepšie vzájomný zápas hráčom Aktivizéru, ktorí svojho súpera zdolali v prestrelke 7:5. V zápase zahviezdil štvorgólový strelec Roman Sokol.


Zápas skupiny o tretie miesto prinesie konfrontáciu FC Individuals proti Pergami Team. Oba mužstvá neuspeli v semifinále a tak si budú chcieť napraviť chuť a zabojovať o tretie miesto tejto skupiny. Výkop zápasu je naplánovaný na 19:00 hod.

V rovnakom čase sa zároveň začne aj finálový duel, v ktorom na seba narazia Dúbravka punchers a El Dvory United. Prekvapením sú z tejto dvojice rozhodne hráči Dvorov, ktorí na úvod v skupine o záchranu šokovali Aktivizér, čím si prakticky zabezpečili záchranu medzi elitou. Favoritom zápasu však budú Dúbravčania, ktorí prvý vzájomný duel sezóny zvládli v skupinovej fáze lepšie - svojho súpera zdolali 4:2.

Skupina o titul - zastavia Engerau Boys rozbehnutý AFT Wolves?

Skupinu o titul otvorí zápas o 7.miesto, Pudingáčov čaká súboj proti Corpone. Nováčik 1. TOP ligy bavil svojich fanúšikov počas celej sezóny ofenzívnym futbalom. Prípadné siedme miesto v premiérovej sezóne medzi elitou by bolo rozhodne úspechom. Corpona svoje výborné 5.miesto z minulej sezóny nezopakuje, o to väčšiu motiváciu však bude mať v stredu proti Pudingáčom. 

Pikantným bude súboj o 5.miesto, o 20:00 hod. sa Papalalulu do cesty postaví prekvapenie tejto sezóny Ako chcete. Obe mužstvá dokázali nazbierať v základnej časti rovnaký počet bodov - 16. Mužstvo okolo Miroslava Židzika zvládlo súboj proti Pudingáčom v suchom tričku, ofenzívne prekvapenie tohto ročníka dokázali otočiť zápas proti Corpone. 


Aktuálny majster titul neobháji, v súboji o tretie miesto ho navyše čaká húževnatý protivník. TIKI TAKA vyzve v súboji o medaily GPS Ovsište. Hráči TIKI TAKA nestačili v semifinále trochu prekvapivo na Engerau Boys, ktorému podľahli v penaltovom rozstrele. Petržalčania naopak nedokázali potrápiť favorita z AFT Wolves a prehrali vysokým rozdielom. Súboj o bronz začína o 20:00 hod. 

O titul nového majstra Bratislavy zabojujú AFT Wolves a Engerau Boys. Miernym prekvapením je mužstvo okolo Majkyho Topora, ktoré na ceste do finále najprv vyradilo Papalalulu, neskôr rovnako v penaltovom rozstrele aktuálneho majstra TIKI TAKA. Vlci kráčajú týmto ligovým ročníkom bez prehry a suverénnym spôsobom si idú po ďalší titul v bratislavskej Niké TOP lige. Dokáže mužstvo kanoniera Emila Haladeja zopakovať výsledok z minulej sezóny, kedy Engerau Boys pokorilo vo štvrťfinále po penaltách? To všetko sa dozvieme už v stredu, finále začína o 21:00 hod. 

Priamy prenos finálového zápasu odvysielame naživo aj prostredníctvom youtube kanálu. 



submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. EB EB 4 28:8 10
2. TIK TIKI TAKA 4 21:8 10
3. PČK Pečienkári 4 15:15 6
4. RC Real Coholics 4 18:21 4
5. AFT AFT Wolves 4 12:18 3
6. FCN FC Nealko 4 8:32 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 6 Gólov
3. TIK Matej Dolník 5 Gólov
4. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
5. RC Matej Babic 4 Gólov
6. TIK Filip Skala 4 Gólov
7. AFT Dominik Hunčík 4 Gólov