|
Stanislav Chudík

Posledné kolo nadstavby rozhodne o všetkom

BRA

V stredu sa odohrá posledné kolo nadstavby v skupinách TOP 6 a O umiestnenie. V zápasoch pôjde skutočne o veľa, keďže až posledné duely rozhodnú o tom, kto bude bojovať o medaily, kto sa zachráni a kto nakoniec zostúpi.

Vo FINAL 6 zápasy o všetko

Corpona sa v poslednom kole stretne s prvým Western Campom. Corpona má v tabuľke zatiaľ dva body za dve remízy. Tú poslednú uhrali práve v poslednom kole s Ako chcete. Western Camp je na prvom mieste s desiatimi bodmi a už má istotu postupu do semifinále. Western Camp v poslednom kole v tesnom a dramatickom zápase porazil Ako chcete. Práve toto víťazstvo im už zaručilo istotu postupu do semifinále. Otázkou tohto zápasu je či Western Camp natiahne sériu bez prehry, alebo sa dočkáme prekvapenie a Corpona si prepíše body.

Dúbravka punchers sa v priamom súboji o druhé miesto stretne s Papalalulu. Dúbravčania svoj posledný zápas vo štvrtom kole prehrali. Papalalulu si poridilo s AFT Wolves. Oba tímy majú v tabuľke sedem bodov. Uvidíme, ktorý z tímov dokáže v zápase zvíťaziť a pôjde do semifinále z lepšej pozície. 


V poslednom zápase skupiny FINAL 6 sa v priamom súboji o štvrté miesto, ktoré zaručuje boj o medaily, stretne Ako chcete a AFT Wolves. Ak chcú "vlci" postúpiť do bojov o cenné kovy, musí vyhrať. Ako chcete stačí k istote postupu uhrať aj nerozhodný výsledok. V poslednom vzájomnom zápase týchto tímov, ktorý sa odohral v rámci skupinového zápasu základnej časti, sa tešili hráči Ako chcete, ktorí zvíťazili 7:3. Uvidíme, ako to dopadne teraz a kto si zabezpečí postup do bojov o medaily.

V skupine O umiestnenie dráma do posledného kola 

Engerau Boys čaká zápas proti Bielej Orave. Engerau majú v tabuľke 9 bodov. Ich súper má o tri body menej. V skupine O umiestnenie majú až tri tímy po šesť bodov. Biela Orava má z týchto tímov doposiaľ najhoršie skóre. Engerau Boys sa v nadstavbe výkonnostne výrazne zlepšilo. Uvidíme, či to potvrdia aj v poslednom zápase nadstavby, alebo sa bude radovať Biela Orava. 

El Dvory United čaká zápas proti poslednému FC Individuals. El Dvory sú so šiestimi bodmi na tretej priečke. El Dvory stále živia nádej na záchranu. Musia však zvíťaziť a ešte čakať aj na výsledky zápasov tímov, ktoré sú pred nimi v tabuľke. Favoritom zápasu sú určite El Dvory, keďže FC Individuals sa v nadstavbe trápia. Doposiaľ sú v tabuľke na dne tabuľky s nula bodmi. 


TIKA TAKA čaká zápas proti GPS Ovsište. V tabuľke sú na tom lepšie hráči GPS, ktorí majú deväť bodov. TIKI TAKA má o tri body menej. Pôjde o prvý vzájomný duel týchto dvoch tímov v tejto sezóne. GPS Ovsište pre úplnú istotu záchrany v prvej lige stačí uhrať aj nerozhodný výsledok. TIKI TAKA bude aj v prípade víťazstva musieť čakať, ako sa odohrajú ostatné zápasy v skupine O umiestnenie.

Všetky zápasy LIVE

Už tradične si všetky zápasy 1. Niké TOP ligy v Bratislave budete môcť pozrieť aj LIVE prostredníctvom živého vysielania na YouTube Niké TOP liga. 

submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. EB EB 4 28:8 10
2. TIK TIKI TAKA 4 21:8 10
3. PČK Pečienkári 4 15:15 6
4. RC Real Coholics 4 18:21 4
5. AFT AFT Wolves 4 12:18 3
6. FCN FC Nealko 4 8:32 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 6 Gólov
3. TIK Matej Dolník 5 Gólov
4. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
5. TIK David Bielčík 4 Gólov
6. RC Matej Babic 4 Gólov
7. TIK Filip Skala 4 Gólov