|
Ondrej Kačmár

Kto postúpi do finále Niké TOP ligy Prešov ?

PRE

V utorok sme boli svedkami posledného kola Niké TOP ligy Prešov. V ňom sa rozhodlo o štvorici najlepších, ktorá už v pondelok a utorok odohrá semifinálové zápasy. Sú nimi TO-DAY Hydrokres, LOS POLLOS HERMANOS, 4SPORT Team a Dobri Bobri. S učitosťou vieme povedať, že v Prešove budeme mať nového majstra. Kto ním nakoniec bude ?

TO-DAY Hydrokres

Tak ako aj v posledných dvoch sezónach, TO-DAY Hydrokres postúpil do play-off z prvého miesta. Tím, ktorý je tvorený viacerými reprezentantmi Slovenska v malom futbale ukazuje dobrú u a z deviatich zápasoch prišli o body len dvakrát, keď v piatom kole podľahli LOS POLLOS HERMANOS rozdielom 1:2 a v šiestom kole remízovali s Decathlon MFC Academy 2:2. Po minulých sezónach budú určite chcieť prelomiť svoju smolu v semifinálových zápasoch.

K postupu do play-off sa vyjadril manažér TO-DAY Hydrokres Ondrej Kačmár : Máme za sebou náročnú sezónu s viacerými zraneniami dôležitých hráčov, ale svoj cieľ postúpiť do play-off sme splnili. Ukázala sa kvalita ligy, keď sa o postupujúcich rozhodovalo až do posledného kola. Teraz je na rade zabojovať o titul. V tejto fáze nie je už žiaden tím jednoduchý. V semifinále sa stretneme s Dobri Bobri, s ktorými bol každý náš zápas boj až do konca. Hrajú z kvalitnej zabezpečenej obrany na rýchle protiútoky. Veríme, že v tomto dvojzápase budeme šťastnejší a postúpime do finále. Cieľom je majstrovský titul a spravíme pre neho všetko.


LOS POLLOS HERMANOS

Tradičný účastník Niké TOP ligy Prešov hlási návrat do play-off pri minulo sezónnom vypadnutí z TOP 4 v poslednom kole. Štart sezóny nemali ideálny, keď po dvoch zápasoch mali na konte len bod. Odvtedy tak ťahali sériu šiestich výhier a jednej remízy, keď porazili aj dovtedy neporazené tímy ako TO-DAY Hydrokres a 4 SPORT Team. Práve s druhým spomínaným sa stretnú v semifinálových zápasoch, ktoré sa odohrajú už v pondelok a utorok na Májovke.

K postupu do play-off sa vyjadril manažér LOS POLLOS HERMANOS Fabio Merkovský : Nakoľko v Prešove je Niké TOP liga veľmi kvalitná a vyrovnaná, náš cieľ bol dostať sa do play-off čo sa nám podarilo, navyše zo skvelého druhého miesta. Prvý cieľ je splnený a bolo by alibistické tvrdiť, že náš cieľ je niečo iné ako titul. Bude to náročné, no urobíme pre to maximum. V play-off sme už boli veľakrát, takže už vieme čo nás čaká. Bude to určite vyrovnaný a bojovný dvojzápas v ktorom rozhodnú detaily a tímový duch.


4 SPORT Team

Aktuálny vicemajstri Niké TOP ligy Prešov nenechali nič na náhodu a od začiatku šli jednoznačne za postupom medzi elitu. Svoju neporaziteľnosť držali aj do ôsmeho kola v ktorom podľahli LOS POLLOS HERMANOS rozdielom 2:3. V poslednom kole prišla ich druhá porážka, keď po prvýkrát prehrali s TO-DAY Hydrokres 3:6. Aj to hovorí o tom, aká je liga vyrovnaná, keď po dvoch porážkach sa SPORT prepadol z prvého miesta na tretie. Ich posledné dve účasti medzi TOP 4 skončili raz prvým a raz druhým miestom. Ich cieľ je jednoznačne opäť získať titul.

K postupu do play-off sa vyjadril manažér 4 SPORT Team Daniel Fertáľ : Po výbornom štarte do sezóny, keď sme boli po siedmom kole jediný neporazený tím prišli dve porážky v rade, ktoré náš posunuli až na tretie miesto. V play-off sa stretneme práve s tímom s ktorým prišla prvá porážka - LOS POLLOS HERMANOS. Budeme sa snažiť odčiniť túto prehru a postúpiť do finále. Bude to náročný dvojzápas, ale veríme, že ho zvládneme. Náš cieľ je jednoznačne postúpiť do finále tretíkrát po sebe a samozrejme to finále aj zvládnuť a obhájiť výhru zo sezóny Jeseň 2021.





Dobri Bobri

Posledným postupujúci tímom sa stali Dobri Bobri. Historický prvý víťaz Niké TOP ligy Prešov hlási návrat medzi elitu takmer po dvoch rokoch. So šiestimi výhrami a troma prehrami si zaistili svoj postup zo 4. miesta a v semifinálových zápasoch narazia na TO-DAY Hydrokres.

K postupu do play-off sa vyjadril manažér Dobri Bobri Richard Werner : Sme radi, že sa nám po dlhšej dobe podarilo v tak nabitej lige dostať do play-off. Pokúsime sa zabojovať o čo najvyššie umiestnenie.



SEMIFINÁLE

Semifinálové dvojzápasy prebehnú už v pondelok a utorok na Májovke. O 19:00 sa medzi sebou stretnú LOS POLLOS HERMANOS a 4 SPORT Team. O 20:00 je na programe duel medzi TO-DAY Hydrokres a Dobri Bobri. Príďte si vychutnať zápasy na Májovku a povzbudiť svojho favorita, alebo sledujte semifinálové zápasy prostredníctvom livestreamu na našom YouTube.


submenu

Tabuľka

Prešov (PRE) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TDH TO-DAY 9 46:22 23
2. JF Jafa Team 9 43:26 19
3. EIS EKOPRIM 9 62:35 17
4. LOS LOS POLLOS 9 36:23 17
5. 4SP 4 SPORT 9 58:41 16
6. DOB Dobri Bobri 9 48:40 12
7. ELI Eli Academy 9 31:50 10
8. WIL WILLPAN STARS 9 37:46 9
9. SSG SARIS SG 9 43:67 7
10. GAV Gavaľire 9 25:79 0

štatistiky

Prešov (PRE) 1. TOP Liga
1. EIS Lukáš Eliáš 21 Gólov
2. EIS Lukáš Hricov 14 Gólov
3. WIL Marián Fedor 12 Gólov
4. 4SP Denis Havira 10 Gólov
5. 4SP Mário Rabatín 10 Gólov
6. DOB Mário Švec 10 Gólov
7. TDH Miroslav Hvizdoš 10 Gólov