|
Stanislav Chudík

Otočky, drámy aj jednoznačné víťazstvá

BRA

Druhé kolo nadstavby je za nami. V skupine TOP 6 máme nového lídra. V skupine O umiestnenie sa GPS Ovsište osamostatnilo v pozícii lídra. Boli sme svedkami tesných duelov, otočiek ale tiež suverénnych víťazstiev.

Vo FINAL 6 v čele Western Camp

Papalalulu sa stretlo v rámci druhého kola s Corponou. V zápase bohatom na góly sme videli dva odlišné polčasy. V tom prvom to bola jasná dominancia Papalalulu, ktoré v 15. minúte viedlo už 3:0. Corpona síce znížila, ale ešte do polčasu sa hráči Papalalulu dvakrát presadili a na prestávku odchádzali so štvorgólovým náskokom 5:1. Druhý polčas nastúpila Corpona ako vymenená a riadne znepríjemnila Papalalulu jasne sa vyvíjajúci zápas. Corpona sa v rozpätí štyroch minút trikrát gólovo presadila a znížila na rozdiel jediného gólu. V závere zápasu dokonca siahali hráči Corpony na bod, ale v poslednej minúte zničil všetky šance na čo i len bod gól Paštrnáka, ktorý tak zásahom na 6:4 potvrdil víťazstvo Papalalulu. 


Dúbravka punchers narazila na AFT Wolves. Dúbravčania od úvodu dobre vstúpili do stretnutia. V 10. minúte viedli už 2:0. Potom síce "vlci" znížili, ale Dúbravka Punchers na zníženie reagovala do polčasu ešte ďalšími dvoma gólmi. Polčas bol tak 4:1. V druhej polovici Dúbravka punchers dokázala držať svoj náskok. Oba tímy sa presadili trikrát a nakoniec sa zápas skončilvýsledkom 7:4 pre Dúbravčanov.

Western Camp ide do čela, keď si pripísal tri body za kontumačnú výhru nad Ako chcete.


GPS Ovsište v pozícii lídra

GPS Ovsište sa stretlo v druhom kolo s Engerau Boys, ktoré bolo po minulotýždňovom jasnom víťazstve určite nachystané zobrať body aj GPS. Prvý polčas tomu aj nasvedčoval. Ovsište sa trápilo v koncovke. Engerau Boys prvý polčas dobre bránilo a dokázalo sa aj dvakrát gólovo presadiť. Druhý polčas sa však vyvíjal úplne inak. Iniciatívu začali preberať hráči GPS. V 38. minúte znížili na 1:2. Minútu pred koncom riadnej hracej doby dokázali vyrovnať na 2:2 a keď to už vypadalo, že si tímy body podelia, prišla posledná akcia zápasu, ktorá rozhodla o všetkom. Tú mali hráči GPS a aj ju premenili a otočili tak na konečných 3:2. Vďaka druhému víťazstvu v nadstavbe sa tak dostali do čela skupiny O umiestnenie. 


El Dvory United čakal zápas s Bielou Oravou. Na prvý gólový moment sme si počkali do 10. minúty. Do vedenia išli El Dvory, keď sa presadil Kamen. O minútu už bolo 2:0. Biela Orava však v 16.minúte znížila 1:2 a týmto výsledkom skončil aj prvý polčas. V tom druhom sa však El Dvory herne ešte viac prebudili a začali sa ešte viac presadzovať v útoku. Bol to doslova koncert gólov, keď sa v priebehu necelých dvadsiatich minút presadili šesťkrát.  El Dvory United porazili Bielu Oravu suverénne 8:1.

TIKI TAKA sa stretla s FC Individuals. Stretnutia malo od úvodu jasný priebeh. TIKI TAKA nenechávalo nič na náhodu a od úvodu sa pustilo do svojho protivníka. V prvom polčase sa presadili štyrikrát. Druhý polčas boli ešte diminatnejší. Súper len ťažko dokázal zastavovať útoky, ktoré sa valili na ich bránu. Výsledkom toho bolo osem ďalších gólov v ich sieti. TIKI TAKA rozdrvilo FC Individuals 12:0 a pripísalo si tri body do tabuľky. 


  

submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. EB EB 4 28:8 10
2. TIK TIKI TAKA 4 21:8 10
3. PČK Pečienkári 4 15:15 6
4. RC Real Coholics 4 18:21 4
5. AFT AFT Wolves 4 12:18 3
6. FCN FC Nealko 4 8:32 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 6 Gólov
3. TIK Matej Dolník 5 Gólov
4. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
5. TIK Filip Skala 4 Gólov
6. AFT Dominik Hunčík 4 Gólov
7. FCN Matúš Bombara 4 Gólov