|
Stanislav Chudík

Základná časť prvej ligy je za nami

BRA

Prvá Niké TOP liga má za sebou základnú časť. Spoznali sme mužstvá, ktoré sa budú biť o titul a tiež sme zistili, kto bude hrať o konečné umiestnenie.

Dúbravka Punchers do skupiny o titul

V skupine A ostávalo odohrať jeden zápas. V ňom však šlo o veľa. Oba tímy bojovali o šancu postúpiť do bojov o titul. V stredu večer sa stretli na ihrisku celky TIKI TAKA a Dúbravka Punchers. Prvý polčas sa hral pomerne opatrný zápas, keďže tímy vedeli, že ide o veľa. Padol v ňom iba jeden gól. Presadil sa Bohmer a poslal Dúbravčanov vo vedenia. Druhý polčas bol však úplné iný. Začali padať góly. Najskôr TIKI TAKA vyrovnala zásluhou Dávida Randúcha. Dúbravka Punchers však vzápätí znovu skórovala. O minúty však TIKI TAKA vyrovnala. Medzi 37. a 47. minútou boli však hráči Dúbravky Punchers veľmi efektívny a prakticky rozhodli zápas. V priebehu desiatich minút sa presadili trikrát a položili tak základy víťazstva. V poslednej minúte TIKI TAKA ešte skorigovala, ale na výsledku to nič nezmenilo. TIKI TAKA vs. Dúbravka Punchers 3:5.


Týmto výsledkom si Dúbravčania zabezpečili druhé miesto v tabuľke skupiny A. Pred nimi skončili len Ako chcete. Trojicu postupujúcich z A skupiny doplnili hráč AFT Wolves.

Tri dvanásťbodové tímy o titul

V skupine B bolo už pred posledným zápasom o postupujúcich rozhodnuté. Išlo len o to, kto sa na akom mieste umiestni. Posledný zápas skupiny sa proti sebe postavili Engerau Boys a Western Camp. Diváci mohli byť svedkami gólových hodov. Predsa len, už v prvom polčase ich padol až šesť. Prvý polčas skončil 4:2 pre Western Camp, ktorý ani raz v polčase neprehrával. Druhý polčas bol podobne gólový ako ten prvý. Western Camp si počas celého zápasu kontroloval dvoj až trojgólový náskok. Zápas mal až dvoch hattrickových hrdinov. Na strane Engerau Boys sa oň postaral Imrich a jeden gól pridal Daniel. Na strane Western Campu sa hattrickom blysol Borženský, dva góly pridal Michalička a tiež Gonda. Engerau Boys tak na záver základnej časti podľahli Western Campu 4:7. 


V B skupine mal prvé tri tímy zhodný počet bodov 12. O konečnom poradí tak rozhodla minitabuľka. Na prvom mieste skončil Western Camp, druhé miesto sa ušlo Papalalulu a tretí skončili hráči Corpony

Skupina FINAL 6 a O umiestnenie

V skupine FINAL 6 si tímy zahrajú zápasy každý s každým a následne prvé štyri tímy odohrajú semifinálové zápasy a zápasy o medaily. V skupine O konečné umiestnenie posledné štyri tímy tabuľky zostupujú.


submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TIK TIKI TAKA 5 24:10 13
2. EB EB 5 32:12 11
3. PČK Pečienkári 5 19:19 7
4. AFT AFT Wolves 5 16:18 6
5. RC Real Coholics 5 20:24 4
6. FCN FC Nealko 5 8:36 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. TIK Matej Dolník 7 Gólov
3. RC Jakub Hoffman 7 Gólov
4. TIK Filip Skala 5 Gólov
5. AFT Dominik Hunčík 5 Gólov
6. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
7. EB Patrik Gajan 4 Gólov