|
Stanislav Chudík

Čakajú nás dohrávky

BRA

Tento týždeň sa definitívne uzavrie základná časť 1. Niké TOP ligy v Bratislave. Pred poslednými zápasmi je ešte zopár nezodpovedaných otázok. Kto bude bojovať o titul a kto o záchranu. Odpoveď prinesie už streda večer, kedy sa zápasy odohrajú.

TIKI TAKA a Dúbravka Punchers v zápase o všetko

V A skupine je pred posledným zápasom ešte v hre viacero scenárov. Výhra jedného či druhého tímu zaručí víťazovi vzájomného zápasu postup do skupiny o titul. Ak sa zápas skončí nerozhodne, TIKI TAKA sa aj tak budú radovať z postupu. Oči pre plač však ostanú AFT Wolves, ktorých by tento výsledok zosunul mimo TOP tri tímy A skupiny. V tomto dueli teda pôjde skutočne o všetko a každý si určite bude chcieť zabezpečiť postup. 

V A skupine majú istotu postupu do play-off iba Ako chcete. V prípade víťazstva TIKI TAKA postúpi TIKI TAKA a AFT Wolves. Ak vyhrá Dúbravka Punchers postúpia Ako chcete a AFT Wolves a Dúbravka Punchers. AFT Wolves nepostúpi v prípade remízového výsledku TIKI TAKA proti Dúbravka Punchers. Naopak v prípade remízy týchto tímov postúpia El Dvory United. To, ako to celé dopadne a ako sa rozlúskne skupina A sa dozvieme už v stredu o 20:05.

V B skupine je o postupujúcich rozhodnuté 

V B skupine ostáva odohrať tiež jeden zápas, ten však už nič nezmení na menoslove postupujúcich do skupiny o titul, ani do skupiny o záchranu. Zostáva odohrať zápas medzi jediným tímom s nulou na konte - Engerau Boys a Western Campom. Tento zápas má výkop v stredu o 21:05


Z B skupiny sa do skupiny o titul teda prebojujú Corpona, Papalalulu a Western Camp. V skupine o záchranu v prvej lige budú hrať tímy GPS Ovsište, FC Individuals a Engerau Boys.

submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TIK TIKI TAKA 5 24:10 13
2. EB EB 5 32:12 11
3. PČK Pečienkári 5 19:19 7
4. AFT AFT Wolves 5 16:18 6
5. RC Real Coholics 5 20:24 4
6. FCN FC Nealko 5 8:36 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 7 Gólov
3. TIK Matej Dolník 7 Gólov
4. AFT Dominik Hunčík 5 Gólov
5. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
6. TIK Filip Skala 5 Gólov
7. RC Matej Babic 4 Gólov