|
Stanislav Chudík

V Niké TOP lige finišuje základná časť

BRA

Prvá liga v Bratislave túto stredu prinesie zápasy posledného kola v prvej lige v rámci základnej časti. Už v stredu sa teda dozvieme, ktoré tímy pôjdu bojovať o titul a ktoré sa stretnú v skupine o udržanie.

Doposiaľ neporazené mužstvo Ako chcete si zmeria sily s Dúbravka Punchers. Líder A-skupiny 1. TOP ligy bude chcieť v stredu večer ukončiť základnú časť s plným počtom bodov. Ich protivník naopak musí zabrať naplno, aby mohol ešte pomýšľať na postup do play-off. Tím z Dúbravky stráca 2 body na postupovú priečku, všetko však závisí od výsledkov ostatných zápasov. Do kariet im hrá aj fakt, že majú k dobru stretnutie s mužstvom TIKI TAKA.


Ďalší duel A-skupiny sľubuje zaujímavý súboj. O 20:00 vyzve druhý tím tabuľky El Dvory United tretí AFT Wolves. El Dvory majú za sebou dve víťazstvá, zatiaľ čo AFT Wolves ťahajú šnúru dvoch prehier a radi by sa vrátili späť na víťazné chodníčky a zároveň si zaistili postup do nadstavbovej časti o titul.


V poslednom zápase 5. kola A-skupiny vyzve TIKI TAKA Bielu Oravu. Prvé menované mužstvo stále pomýšľa nad účasťou v playoff, Biela Orava čaká stále na prvé víťazstvo.


V B-skupine na seba narazia už o 19:00 futbalisti Corpony Western Campu. Corpona kraľuje tabuľke s plným počtom bodov. Western Camp minulý týždeň prvýkrát nebodoval. Zaujímavé bude sledovať aj Dalibora Gondu, najlepšieho strelca B-skupiny, ktorý v minulom kole nastrieľal až štyri góly.

Ďalší duel odohrajú tabuľkoví susedia. FC Individuals narazí na GPS Ovsište. Obe mužstvá majú zhodne po tri body a víťazstvo by obom výrazne pomohlo.


V poslednom zápase 5. kola B-skupiny vyzve druhý tím tabuľky Papalulu posledný Engerau Boys. Papalulu je na víťaznej vlne, zatiaľ čo petržalský celok minulé kolo prehral kontumačne a v kolónke bodov mu stále svieti nula.

submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TIK TIKI TAKA 5 24:10 13
2. EB EB 5 32:12 11
3. PČK Pečienkári 5 19:19 7
4. AFT AFT Wolves 5 16:18 6
5. RC Real Coholics 5 20:24 4
6. FCN FC Nealko 5 8:36 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 7 Gólov
3. TIK Matej Dolník 7 Gólov
4. TIK Filip Skala 5 Gólov
5. AFT Dominik Hunčík 5 Gólov
6. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
7. EB Patrik Gajan 4 Gólov