|
Marek Bajči

Na čele súťaže dva stopercentné tímy

BUS

Niekto stihol tri a niekto už štyri zápasy. Dva tímy ešte nestratili ani bod a dva nezískali zatiaľ ani jeden bod. Tento paradox sa samozrejme stáva a my vám v článku zhrnieme hlavne pohľad Martina Vodilu z tímu Niké je tipovanie.

Niké je tipovanie sa vezie na víťaznej vlne

Martin Vodila: "Najjasnejší zápas sme odohrali proti HB Reavis. Vyhrali sme 12:1 a bola to prakticky exhibícia. Proti vodárom sa nám taktiež podarilo vyhrať. Veľa súperom sa proti nám darí hrať jednoduchšie a skôr bránia. Súper skôr čaká na brejky a my musíme tvoriť. Musíme sa poučiť z toho, aby sme nestratili náskok 2:0. Sme radi, že zatiaľ sme nestratili ani jeden bod. Z nováčikov sa v zápase proti nám lepšie javili výťahári. OTIS má tiež aktuálne dobrú formu. Ambícia nášho tímu je jasná a chceme získať titul."


Dva tímy v čele a dva na dne

Malý futbal prináša momenty, kedy sa niekomu darí a niekomu nie. Dva tímy získali 12 bodov. Je to Niké, ktoré je aktuálne o skóre druhé za pwc slovensko. Opačné probémy majú Swiss Re a HB Reavis. V doterajších 4 zápasoch herne síce nesklamali no nedokázali získať ani jeden bod.


Moroz sa doslova odtrhol z reťaze

BDO Slovakia sa postupne udomácňuje v našej súťaži a strelecky im v tom veľmi pomáha Šimon Moroz. Dať dva alebo tri góly sa v takto rýchlom športe môže podariť dobrému kanonierovi aj viackrát za jednu sezónu. 27 ročný útočník v zápase proti tímu Clarios, ale zaznamenal až 7 gólov a spolu so zásahom do siete pwc slovensko má aktuálne 8 gólov a je v čele tabuľky najlepších strelcov.

submenu

Tabuľka

Business League (BUS) Business League
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Business League (BUS) Business League