|
Stanislav Chudík

Humenné sa pripája k mestám, v ktorých sa hrá TOP liga

Niké TOP Liga

Ďalším mestom v poradí v ktorom sa začne TOP liga, je od sezóny Jar 2020 mesto na východe Slovenska – Humenné.

Čo tak futbal po práci? Alebo po škole? Ak máte svoju partiu a ešte nehráte TOP ligu, je čas to zmeniť. Vyberte si svoj hrací deň a pridajte sa do najväčšej amatérskej súťaže na Slovensku.

Máte partiu, s ktorou chodíte hrávať, alebo by ste chceli začať chodiť hrávať večer po práci/škole?

TOP liga je amatérska súťaž v malom futbale určená pre všetkých, ktorí si chcú zahrať futbal bez ohľadu na úroveň svojich zručností. Pestrosť ligy spočíva v tom, že každý týždeň máte možnosť nastúpiť proti inému tímu z vašej skupiny a porovnať tak svoje sily s väčším počtom hráčov. Neváhajte, prihláste svoj tím a staňte sa súčasťou projektu, ktorý vám zaručene prinesie veľa športových zážitkov.

Nemáš tím a chceš hrať TOP ligu? Registruj sa ako jednotlivec!

Postup je jednoduchý, stačí len vyplniť registračný formulár ako jednotlivec a my ťa buď pridáme do už existujúceho tímu, alebo vytvoríme úplne nový tím z jednotlivcov tak, aby bol schopný fungovať sám počas celej sezóny. Takto sa TOP lige podarilo vytvoriť už veľké množstvo tímov,  či už v Bratislave, Trnave, Nitre, Prešove a Piešťanoch. Príkladom môžu byť tímy ako FC Individuals Bratislava, Individuals team Nitra, Indivindi, ČSSR, The Cats, FC Individuals Trnava,  FC Individuals Pieštany, The Individuals atď.

Pre spustenie TOP ligy je záväzné povolenie hromadných podujatí športovej povahy. Z posledných povolených opatrení je teda zrejmé, že ak to situácia dovolí, TOP liga bude môcť odštartovať 3.júna. Celú situáciu naďalej dôkladne sledujeme a budeme ju prípadne aktualizovať podľa toho, ako sa budú meniť opatrenia Úradu verejného zdravotníctva SR.


V čom je TOP liga iná ako iné ligy, prečo by sa mali hráči zaregistrovať práve sem?

„Veľkou výhodou je, že hráme na najkvalitnejších ihriskách s umelou trávou v meste a tímy majú možnosť si vybrať hrací deň, ktorý im vyhovuje. Okrem toho poskytujeme kvalitný servis, ktorý sa snažíme neustále zlepšovať. Sú to napríklad highlight videá po každom zápase s tými najlepšími gólmi a akciami, rozhovory, štatistiky a mnohé ďalšie...

Veľmi rád by som touto cestou oslovil všetkých, ktorí uvažujú o svojej prvej registrácii, aby neváhali pretože verím tomu, že u nás v TOP lige sa im bude páčiť. Svedčí o tom aj každoročný nárast počtu tímov v jednotlivých ligách a vyše 2 500 hráčov, ktorí u nás hrajú.“

Základné informácie o TOP lige v malom futbale

- 160 tímov v 6 mestách Slovenska (najväčšia súťaž v Bratislave so 110 tímami)

- tímy sú prerozdelené podľa výkonnosti do 1. až 4. TOP ligy

- možnosť vybrať si preferovaný hrací deň

- delegovaní rozhodcovia

- hrací čas 2x25 minút

- ambasádori TOP ligy sú Szilárd Németh, Miroslav Karhan, Ľubomír Moravčík, Juraj Vengloš a Helena Bašistová

Štartovné a dôležité dátumy

Registrácie do prvej sezóny TOP ligy v Humennom sú spustené od 27.mája do 14.júna.
Štart 
sezóny je naplánovaný na 22.júna.
Štartovné 
pre tím na sezónu JAR/2020 je 299€. (promo cena v úvodnom ročníku TOP ligy v Humennom)

Registruj svoj tím a hraj o zaujímavé ceny!

Jeden tím, ktorý sa registruje do novej sezóny počas predĺženej registrácie sa môže tešiť na sadu úplne nových dresov pre celé mužstvo. Ďalší z tímov z dodatočnej registrácie sa môže tešiť na zásobu energie na celú sezónu. Na rovnaké ceny sa môžu tešiť aj už registrované tímy.

submenu

Tabuľka

Business League (BUS) Business League
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Business League (BUS) Business League