|
Ondrej Kačmár

Timotej Króner : Budeme robiť všetko pre to, aby sme sa zlepšovali a napredovali

PRE

Čakanie na reštart sezóny sme sa rozhodli skrátiť si sériou rozhovorov s manažérmi tímov. O každom z tímov sa dozviete napríklad ako sa dostal k Niké TOP lige v Prešove, ako sa pripravujú na zápasy, alebo aké sú ich ciele do budúcnosti. Našim ďalším respondentom bol Timotej Króner, manažér a hráč M&M Team.

Predstavte nám v skratke svoj tím

M&M team je partia kamarátov, ktorí si spolu chceli zahrať futbal v jednom tíme. Sú tu aj hráči, ktorých sme predtým nepoznali, no hneď medzi nás zapadli a to je dôležité.

Ako ste sa dostali k Niké TOP lige ?

K TOP lige sme sa dostali tak, že poniektorí už ligu hrali, len v iných tímoch. No a tak sme sa rozhodli založiť si vlastný tím. Samozrejme bez nášho sponzora by to nešlo, a za to mu veľmi pekne ďakujem v mene celého tímu.

Toto je vaša druhá sezóna. Ako hodnotíte úroveň ligy?

Úroveň ligy sa dvíha vyššie sezónu čo sezónu. Každý tím má kvalitných hráčov a hrajú dobrý futbal.

Ako vyzerá vaša príprava na zápasy ?

Prípravu má každý individuálnu, keďže chlapci hrajú v tímoch, niektorí študujú alebo pracujú, takže nie vždy sa to dá skĺbiť, aby sme si išli spoločne zatrénovať, ale to chceme do budúcna zmeniť.


Koho považujete za kľúčových hráčov Vášho tímu ?

Vybrať jedného je zložité... každý hráč má čo ponúknuť a ja som rad za každého chalana čo mám v tíme! Ale keby mám vyzdvihnúť niekoho, tak by to bol Róbert Furmanek, ktorý má veľmi prekvapil spoločne s Miroslavom Komom. Potom tu máme nášho najlepšieho strelca Adama Vasilenka.

Na ktorý zápas máte najlepšie spomienky?

Tak túto sezónu by som povedal, že zápas so Šarišskou chižou. Jednak, že sme ukázali, že vieme hrať futbal a porazili sme tak kvalitný tím ako sú oni a za ďalšie, že máme v tom tíme kamarátov, takže to víťazstvo chutilo o čosi viac.

V minulej sezóne ste skončili poslední, túto zatiaľ stojíte na ôsmej priečke, čomu pripisujete tento výkonnostný vzostup ?

Zmenili sme pár hráčov, no stále nie sme spokojní na akej priečke stojíme. Popravde sme si to predstavovali o čosi jednoduchšie(smiech) ale to aspoň svedčí o tom, akú úroveň má liga. My budeme robiť všetko pre to, aby sme sa zlepšovali a napredovali.


 Aké sú vaše plány do budúcich sezón ?

Určite chceme pokračovať v lige ďalej, zlepšovať sa a bojovať o čo najlepšie umiestnenie. Hlavne udržať partiu akú mame ,zohrať sa a na ihrisku nechať všetko, aby sme na konci sezóny boli na seba pyšní.

Liga sa už pomaly blíži ku koncu, aké zloženie play-off očakávate a koho tipujete za víťaza?

TOP 4 tipujem TO-DAY Hydrokres, Eli Academy, LOS POLLOS HERMANOS a Šarišsku chižu. Víťaz môže byt ktokoľvek, každý má rovnakú šancu, uvidíme ako to dopadne, ale môj favorit je TO-DAY.

Na záver by sme Vás poprosili o pár slov, ktoré by ste chceli odkázať fanúšikom malého futbalu

V prvom rade by sme chceli poďakovať všetkým naším fanúšikom za podporu a všetkým priaznivcom malého futbalu, že chodia podporovať kolo čo kolo a ich počet sa zvyšuje.


submenu

Tabuľka

Prešov (PRE) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TDH TO-DAY 9 46:22 23
2. JF Jafa Team 9 43:26 19
3. EIS EKOPRIM 9 62:35 17
4. LOS LOS POLLOS 9 36:23 17
5. 4SP 4 SPORT 9 58:41 16
6. DOB Dobri Bobri 9 48:40 12
7. ELI Eli Academy 9 31:50 10
8. WIL WILLPAN STARS 9 37:46 9
9. SSG SARIS SG 9 43:67 7
10. GAV Gavaľire 9 25:79 0

štatistiky

Prešov (PRE) 1. TOP Liga
1. EIS Lukáš Eliáš 21 Gólov
2. EIS Lukáš Hricov 14 Gólov
3. WIL Marián Fedor 12 Gólov
4. 4SP Denis Havira 10 Gólov
5. 4SP Mário Rabatín 10 Gólov
6. DOB Mário Švec 10 Gólov
7. TDH Miroslav Hvizdoš 10 Gólov