|
Stanislav Chudík

TOP ligové tímy sa zúčastnia Niké Majstrovstiev Slovenska

Niké TOP Liga

Už počas najbližšieho víkendu sa budú konať Niké Majstrovstvá Slovenska v malom futbale. Hostiť ich budú rovnako ako pred rokom Piešťany. Turnaja sa zúčastní historicky najväčší počet tímov, celkovo až 64.

Úradujúcim majstrom Slovenska sú hráči TO-DAY Hydrokres Prešov, ktorí vo finále zdolali Trogárov z Nitry. Tretie miesto obsadila trenčianska Letka, ktorá v súboji o bronz vyhrala nad Papalalulu Bratislava.

Bratislava vyšle do boja 6 tímov

Bratislavskú TOP ligu bude zastupovať 6 tímov. Atlético Samaria je v súčasnosti účastníkom 2.TOP ligy, kde im v prebiehajúcej sezóne patrí tretie miesto. Brothers v poslednej sezóne TOP ligy obsadili tretie miesto. Na minuloročných majstrovstvách skončili na 19.mieste. AFT Wolves v poslednej dohratej sezóne TOP ligy – jeseň 2019 obsadili druhé miesto. Ako chcete v poslednej sezóne obsadilo v 2.TOP lige druhé miesto. Na Majstrovstvách Slovenska 2019 obsadili celkové 20.miesto. Olympic Casino je štvrtý tím TOP ligy sezóny jeseň 2019. Posledným želiezkom v ohni je za bratislavskú TOP ligu jej úradujúci šampión TIKI-TAKA.

Trnava s poltuctom zástupcov

Trnava vyšle do boja o majstra Slovenska šesť tímov. F.C. Lions Trnava, ktorý sa na jeseň 2019 v Trnave tešil z bronzu. Ruská presilovka je tým, ktorý v poslednej dohranej sezóne v Trnave obsadil štvrté miesto. Na minuloročných majstrovstvách skončili na 35.mieste. TJ Polená sa po prvýkrát predstavia na celoslovenskej úrovni. Tím v minulej sezóne obsadil druhé miesto v 2.TOP lige. Young Boys Trnava v TOP lige na jeseň obsadili konečné 5.miesto. Báro-raj je nováčikom trnavskej TOP ligy a tímom, ktorý dostal divokú kartu na Majstrovstvá Slovenska 2020. V prebiehajúcej sezóne sa bijú o prvé miesto, keď majú rovnaký počet bodov ako Atletico. Atletico Trnava F.C. je šesťnásobným majstrom TOP ligy v Trnave a tiež úradujúcim majstrom Slovenska 2020 z Korne.

Domáce piešťanské sexteto

MVSHLA S.C. vlani obsadila celkové 16.miesto. Na jeseň v TOP lige obsadili hráči MVSHLe 4.miesto. Misfits FC sa na majstrovstvách predstavia po prvýkrát. V TOP lige obsadili v základnej časti 7.miesto na jeseň. Cande sa pokúsi vylepšiť svoje výsledky z minula, keď tím obsadil 46.miesto. V TOP lige naposledy skončili na 5. mieste, len dva body od boja o medaily. 365Gym Team vlani obsadil 38.miesto. V TOP lige však skončili naposledy na druhom mieste. V prebiehajúcej sezóne im zatiaľ patrí prvé miesto. HPN Stars je bronzový TOP ligový tím z jesene 2019. Pôjde o ich premiéru na majstrovstvách. Varion je úradujúcim TOP ligovým majstrom v kúpeľnom meste. Predstavili sa aj v Korni na SZMF Winter Cup-e, kde obsadili 11.miesto.

Kvarteto z Prešova

Gasko je štvrtý tím prešovskej TOP za jeseň 2019. Vlani obsadili 24.miesto. LOS POLLOS HERMANOS je strieborný tím TOP ligy. V roku 2019 obsadili 10.miesto. Dobrí bobri sú nováčikom prešovskej TOP ligy a aktuálnym lídrom tabuľky. WILLPAN AGRO STARS naposledy obsadili 5.miesto. Na jeseň sa v Prešove radovali z víťazstva v TOP lige.

Tri tímy spod Zobora

Trogári sú vicemajstri Slovenska a vicemajstri TOP ligy. Pivkári sa v Korni umiestnili na 5.mieste. Sú tiež aktuálnym lídrom TOP ligy v Nitre. Túlavé citróny na jeseň získali titul v TOP lige. Na SZMF Winter Cup-e obsadili 6.miesto.  Vlani v Piešťanoch obsadili 12.miesto.

Po jednom zástupcovi majú aj Humenné a Banská Bystrica

Humennom sa TOP liga rozbehla len nedávno. Na Majstrovstvách Slovenska 2020 ju bude reprezentovať tím PRO-MOBIL Michalovce. Zo zimnej banskobystrickej TOP ligy na v Piešťanoch zahrajú hráči FC Ridop, ktorí obsadili druhé miesto.

Všetky veci ohľadom Majstrovstiev Slovenska v malom futbale 2020 nájdete na stránke Slovenského zväzu malého futbalu, kde je už zverejnený aj program a zloženie základných skupín. Nezabudnite tiež sledovať náš Facebook a tiež Instagram.

submenu

Tabuľka

Business League (BUS) Business League
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Business League (BUS) Business League