|
Stanislav Chudík

Spoločnosť Niké sa stala partnerom TOP ligy

Niké TOP Liga

Stávková spoločnosť Niké sa stala novým partnerom najväčšej amatérskej súťaže v malom futbale. Tá od dnes nesie názov Niké TOP liga v malom futbale.

Fanúšikovia aj hráči sa môžu tešiť na široké spektrum aktivít. Spolupráca by mala priniesť rast pre malý futbal a tiež TOP ligu.

Riaditeľ TOP ligy Peter Králik: „Verím, že táto spolupráca bude prínosom pre obe strany. Sľubujeme si zvýšenie popularity a posunutie malého futbalu o ďalší krok vpred. Ďakujeme Níké za prejavenú dôveru a pevne verím v úspešnú spoluprácu.“

Výkonný riaditeľ Niké Roman Berger: Malý futbal je fenomén dnešnej doby. Je určený pre amatérov, no na Slovensku ho hráva už takmer 8 tisíc mladých ľudí. Mnohí ho hrávajú po škole, po práci. Pestujú v sebe športového ducha, myslia na zdravý životný štýl. A to je to, čo chceme, aby investované peniaze zasiahli vo veľkej miere bežných ľudí. Tešíme sa z uzavretia tejto spolupráce. Mali by sme podporovať amatérsky šport a športovcov.  Malý futbal vnímam ako partiu nadšencov, ktorí robia niečo zo srdca a to na všetkých úrovniach. 


submenu

Tabuľka

Business League (BUS) Business League
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Business League (BUS) Business League