|
Juraj Šupák

V Humennom odštartuje ďalšia sezóna Niké TOP ligy

HUM

Po úspešnej minuloročnej edícii Niké TOP ligy v Humennom, ktorá sa odohrala minulé leto, opäť štartuje nová sezóna. Vy sa do nej môžete zaregistrovať už od dnes. Registrácie do súťaže sú spustené do piatka 25. júna 2021. Štartovné do novej sezóny je 330 Eur na tím. Tímy, ktoré nastúpili v minulej sezóne sa môžu registrovať prostredníctvom prístupu klubového manažéra v ISMF. Každému tímu garantujeme odohranie minimálne 9 zápasov. Zápasy sa budú hrať na ihrisku s umelým trávnikom v areáli FK Humenné.

Čo tak futbal po práci? Alebo po škole? Ak máte svoju partiu a ešte nehráte Niké TOP ligu, je čas to zmeniť. Tak neváhajte a pridajte sa do najväčšej amatérskej súťaže v malom futbale na Slovensku.

Máte partiu, s ktorou chodíte hrávať, alebo by ste chceli začať chodiť hrávať večer po práci/škole?


Niké TOP liga je amatérska súťaž v malom futbale určená pre všetkých, ktorí si chcú zahrať futbal bez ohľadu na úroveň svojich zručností. Pestrosť ligy spočíva v tom, že každý týždeň máte možnosť nastúpiť proti inému tímu z vašej skupiny a porovnať tak svoje sily s väčším počtom hráčov. Neváhajte, prihláste svoj tím a staňte sa súčasťou projektu, ktorý vám zaručene prinesie veľa športových zážitkov. Tímy, ktoré nastúpili v minulej sezóne Niké TOP ligy v Humennom sa môžu registrovať prostredníctvom svojho klubového manažéra v ISMF.



Postup je jednoduchý, stačí len vyplniť registračný formulár ako jednotlivec a my ťa buď pridáme do už existujúceho tímu, alebo vytvoríme úplne nový tím z jednotlivcov tak, aby bol schopný fungovať sám počas celej sezóny. Takto sa Niké TOP lige podarilo vytvoriť už veľké množstvo tímov,  či už v Bratislave, Trnave, Nitre, Prešove a Piešťanoch. Príkladom môžu byť tímy ako FC Individuals Bratislava, Individuals team Nitra, Indivindi, ČSSR, The Cats, FC Individuals Trnava,  FC Individuals Pieštany, The Individuals atď.

V čom je Niké TOP liga iná ako iné ligy, prečo by sa mali hráči zaregistrovať práve sem?

Peter Králik (zakladateľ Niké TOP ligy): "Veľkou výhodou je, že hráme na najkvalitnejších ihriskách s umelou trávou v meste a tímy majú možnosť si vybrať hrací deň, ktorý im vyhovuje. Okrem toho poskytujeme kvalitný servis, ktorý sa snažíme neustále zlepšovať. Sú to napríklad highlight videá po každom zápase s tými najlepšími gólmi a akciami, rozhovory, štatistiky a mnohé ďalšie...

Veľmi rád by som touto cestou oslovil všetkých, ktorí uvažujú o svojej prvej registrácii, aby neváhali pretože verím tomu, že u nás v Niké TOP lige sa im bude páčiť. Svedčí o tom aj každoročný nárast počtu tímov v jednotlivých ligách a vyše 3 200 hráčov, ktorí u nás hrajú."


Základné informácie o Niké TOP lige v malom futbale

- viac než 180 tímov v 6 mestách Slovenska (najväčšia súťaž v Bratislave so 130 tímami)

- delegovaní rozhodcovia

- hrací čas 2x25 minút

- ambasádori Niké TOP ligy sú Szilárd Németh, Miroslav Karhan, Ľubomír Moravčík, Juraj Vengloš a Helena Bašistová

Štartovné a dôležité dátumy

Registrácie do druhej sezóny Niké TOP ligy v Humennom sú spustené od 11. júna do 25.júna.

Štart sezóny je naplánovaný na 29.júna.

Tak neváhaj a registruj svoj tím!

Štartovné pre tím na sezónu LETO/2021 je 330€.

V prípade akýchkoľvek dodatočných otázok nás kľudne kontaktujte na mailovej adrese: peter.barnisin@topliga.sk alebo na telefónnom čísle 0907 621 934.

submenu

Tabuľka

Humenné (HUM) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Humenné (HUM) 1. TOP Liga
1. JKM Martin Vaško 3 Gólov
2. XMX Erik Sabol 3 Gólov
3. JKM Jozef Skvašík 3 Gólov
4. TJ Richard Harakal 3 Gólov
5. MT Michal Šepeľák 2 Gólov
6. XMX Dominik Matta 2 Gólov
7. TJ Kristián Gajdoš 1 Gólov