|
Stanislav Chudík

7 dôvodov prečo hrať TOP ligu

Niké TOP Liga

Nová sezóna TOP ligy je už za rohom. Súťaž vypukne už začiatkom júna. Ak si stále neprihlásil svoj tím do súťaže, ponúkame ti dôvody, ktoré by ťa mali presvedčiť, aby si sa registroval.

1. Najväčšia liga v malom futbale

V minulej sezóne sa do TOP ligy zapojilo 151 tímov v 5 mestách na Slovensku (Bratislava, Nitra, Trnava, Piešťany, Prešov). Najviac, až 102 tímov v hlavnom meste. To činilo TOP ligu za najväčšiu súťaž v malom futbale na Slovenku.

 

2. Výber hracieho dňa a preferovaného času

Veľkým plusom TOP ligy je výber hracieho dňa a hracieho času. Hráči, respektíve manažér tímu si sám zvolí svoje preferencie hracích dní a hracích časov. Organizátori TOP ligy následne na tieto faktory pozorne prihliadajú pri vypracovaní celosezónneho harmonogramu súťaže.

3. Viac výkonnostných úrovní

Nemusíš sa báť, či si dostatočne dobrý alebo nie. Či si už niekedy hral malý futbal, alebo iba začínaš. TOP liga je otvorená pre všetkých! V bratislavskej TOP lige sú až 4 výkonnostné úrovne. Vo zvyšných mestách sa TOP liga tiež delí na viacero výkonnostných kategórií, všetko závisí od počtu prihlásených tímov v každom meste. Miesto si tak v TOP lige nájde naozaj každý, aj hráči s futbalovou minulosťou, alebo aj úplní nováčikovia.  

4. Aktuálne štatistiky, highlighty a rozhovory

Všetky štatistiky, minúty gólov a tabuľky nájdete na jednom miesto, na oficiálnom webe súťaže topliga.sk. Po zápase urobíme rozhovor so zástupcom každého tímu, kde ho vyspovedáme a spýtame sa zaujímavé otázky. Všetky najzaujímavejšie momenty z každého zápasu nájdeš v zostrihoch, ktoré nájdeš tiež na stránke súťaže.

5. Možnosť štartovať na Majstrovstvách Slovenska, reprezentovať svoje mesto či dokonca krajinu

Najlepšie tímy TOP ligy sa každý rok predstavujú na Majstrovstvách Slovenska v malom futbale. Prebojovať sa k tejto miestenke môže každý a potom vás čakajú zápasy s tými najlepšími z celého Slovenska.

Ďalšou zaujímavou príležitosťou je dostať sa do výberu svojho mesta a reprezentovať ho v SZMF Superlige. Slovenský zväz malého futbalu počas minulého roka rozbehol projekt národnej ligy v malom futbale. Jej prvým víťazom sa stali Košice. Ak budeš dobrý a zaujmeš, miestenka do výberu sa určite újde aj tebe.

Ak budeš podávať fakt skvelé výkony, odmenou ti môže byť až pozvánka do reprezentácie Slovenska v malom futbale.Počas minulého roka sa viacerí hráči z TOP ligy predstavili v drese Slovenska na Majstrovstvách sveta v austrálskom Perthe, kde naša reprezentácia obsadila 7.miesto. Veľkou výzvou môže byť aj to, že najbližšie Majstrovstvá Európy v tomto roku hostí práve naša krajina v metropole východu – v Košiciach.

6. Výborný teambuilding

Ak si celý deň zavretý v kancelárií s kolegami alebo spolužiakmi v škole a rozmýšľaš nad spoločnou aktivitou po práci, tak práve TOP liga Vám ponúka ideálnu možnosť, ako správne posilniť tímového ducha. Vytvorte spolu svoje mužstvo a prihláste sa do TOP ligy. Odmenou pre všetkých bude skvelý zážitok a pozápasová orosená odmena v podobe pivka v neďalekom bare.

7. Registruj svoj tím a hraj o zaujímavé ceny!

Jeden tím, ktorý sa registruje do novej sezóny počas predĺženej registrácie sa môže tešiť na sadu úplne nových dresov pre celé mužstvo. Ďalší z tímov z dodatočnej registrácie sa môže tešiť na zásobu energie na celú sezónu. Na rovnaké ceny sa môžu tešiť aj už registrované tímy.

submenu

Tabuľka

Business League (BUS) Business League
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Business League (BUS) Business League