|
Stanislav Chudík

Dôležité info pre manažérov pred štartom novej sezóny!

Niké TOP Liga

Keďže reštart sezóny Jar/2020 je v TOP lige Bratislava naplánovaný už na budúci týždeň, tak by sme radi najmä všetkým manažérom, ale taktiež aj hráčom posunuli dôležité informácie, ktoré sú pred začiatkom tejto sezóny veľmi dôležité!

Pre ochorenie COVID-19, ktoré zabránilo štartu TOP ligy, sme museli všetci vydržať bez toho čo máme tak radi. Čakaniu je však koniec. Po spustení štvrtej fázy opatrení a plánovanom spustení možnosti organizovania športových podujatí Vám s radosťou môžeme oznámiť, že sa opäť plánujeme vrátiť na ihriská.

Pre spustenie TOP ligy je však záväzné povolenie hromadných podujatí. Z posledných povolených opatrení je teda zrejmé, že ak to situácia dovolí, TOP liga bude môcť odštartovať 3.júna. Celú situáciu naďalej dôkladne sledujeme a budeme ju prípadne aktualizovať podľa toho, ako sa budú meniť opatrenia Úradu verejného zdravotníctva SR. My sa však chceme pripraviť na čo najskorší možný štart súťaže, preto sme pre manažérov pripravili tento manuál.

Chceme len zdôrazniť, že pre spustenie TOP ligy je záväzné povolenie hromadných športových podujatí súťažného charakteru. Preto Vám večer dňa 1.6.2020 definitívne formou sms potvrdíme štart TOP ligy. Prosíme však všetkých manažérov, aby svoje tímy pripravili na naplánované termíny zápasov.

Inštrukcie pre manažérov všetkých tímov!

1, Rozpis zápasov

Rozpis na najbližšie kolá nájdete už na našom webe v časti zápasy po kliknutí na budúce zápasy. Samozrejme, najprv je potrebné v hornom pravom filtri nastaviť Vašu súťaž (1. TOP Liga, 2. TOP Liga, 3. TOP liga, alebo 4.TOP ligy). Rozpis na zvyšok sezóny bude pripravený do konca tohto týždňa. Prosíme, pozrite si aj tabuľky, kde máte kompletné zloženie tímov v skupine. V prípade nepárneho počtu tímov v tabuľke, stojí počas každého hracieho kola vždy jeden tím.

2, Registrácie hráčov na súpisku

Registrácia hráčov je veľmi dôležitá vec, preto prosím o Vašu pozornosť pri tomto bode. Registrácia hráčov prebehne opäť online prostredníctvom registračného formulára, to platí len pre úplne nových hráčov. 
A, Pri hráčoch, ktorí sa registrovali v sezónach Jeseň/2018, Jar/2019 a Jeseň/2019 respektíve počas Winter Cupu 2019 a 2020, je potrebné zaslať len menný zoznam na info@topliga.sk a my Vám ich nahodíme do tímu pre túto sezónu. Ak bol hráč registrovaný a hral v inom tíme, tak nám napíšte aj meno jeho starého tímu, aby sme ho preniesli z jeho starého tímu do nového.

B, Všetci noví hráči (tí, ktorí neboli nikdy registrovaní v TOP lige) sa musia registrovať pomocou online registračného formuláru, ktorý je zvlášť vytvorený pre 1. TOP Ligu, 2. TOP Ligu, 3. TOP Ligu a zvlášť pre 4. TOP Ligu. Po vyplnení tohto registračného formuláru sa hráč automaticky priradí k danému tímu:
Registračný formulár hráči 1. TOP Liga:  https://tinyurl.com/HracRegJar20BA1
Registračný formulár hráči 2. TOP Liga: https://tinyurl.com/HracRegJar20BA2
Registračný formulár hráči 3. TOP Liga: https://tinyurl.com/HracRegJar20BA3
Registračný formulár hráči 4. TOP Liga: https://tinyurl.com/HracRegJar20BA4

Upozorňujeme, že na zápas smie nastúpiť len riadne registrovaný hráč. Hráčov na súpisku je možné dopĺňať až do 5.7.2020, teda do konca 5. hracieho týždňa!

3, Posledný termín pre dopisovanie hráčov na súpisku

Tradične môžete hráčov na súpisku dopisovať aj počas sezóny počas prvých 5 hracích týždňov. Koncom 5. hracieho týždňa, t.j. presne 5.7.2020 končí možnosť dopisovania hráčov na súpisku. Upozorňujeme manažérov, aby si tento dátum poznačili a prípadne na súpisku dopísali radšej aj hráčov, s ktorými by rátali len v krajných prípadoch, pretože dopisovanie hráčov po 5.7.2020 nebude možné!

4, Striedavý štart a nahlásenie B-tímu

V prípade, ak chcete zaradiť na súpisku hráča na striedavý štart, teda ak by hráč bol kmeňovým hráčom napríklad 4. TOP Ligy a chcel by byť na súpiske mužstva vo vyššej súťaži na striedavý štart, je potrebné o tom informovať vedenie ligy prostredníctvom emailu. V prípade ak má niektorý z tímov svoj B-tím v nižšej súťaži, je potrebné taktiež informovať o tom vedenie súťaže emailom.

5, Potrebná výbava pre každého hráča: svetlé a tmavé tričká!

V momentálnej situácií z hygienických dôvodov NEBUDÚ k dispozícií rozlišovacie dresy! Preto je potrebné, aby si všetci hráči priniesli na zápas tričko svetlej (ideálne bielej) a tmavej (ideálne čiernej)  farby, aby boli mužstvá na ihrisku jednoznačne odlíšiteľné a zápas sa tak mohol bez problémov odohrať. V tomto smere prosíme všetkých manažérov, aby túto informáciu posunuli všetkým svojím hráčom!

6, Tímy s nedoplatkom štartovného

Všetky tímy, ktoré majú ešte nedoplatky pri štartovnom budú na to upozornení formou samostatnej sms. Nedoplatok uhradí každý tím v hotovosti na ihrisku pred začiatkom prvého zápasu daného tímu. 

7, Priateľské zápasy

Novinkou cez leto bude možnosť zapísať sa na priateľské zápasy. Voľné termíny ihrísk zverejníme čoskoro a nájdete ich v hlavnom menu v časti "Priateľské zápasy". Tímom, ktorým nestačí jeden zápas týždenne sa tak budú môcť nahlásiť a my im nájdeme súpera na priateľský zápas na našom ihrisku.

8, SZMF Superliga - národná liga v malom futbale

Túto sezónu Slovenský zväz malého futbalu spustil opäť projekt národnej ligy v malom futbale (SZMF Superliga), v ktorej má výber mestských líg malého futbalu v Bratislave svoj tím. Preto je tu pre všetkých šikovných hráčov motivácia navyše, aby mohli reprezentovať mesto Bratislava v rámci Národnej ligy v malom futbale. Ak manažér výberu Bratislavy bude chcieť povolať hráča, tak ho budeme kontaktovať na kontaktné údaje, ktoré hráč vyplní v registračnom formulári.

9, Propozície súťaže

Propozície súťaže a postupový kľúč budú zverejnené na webe najneskôr do 8.6.2020. Nájdete ich v časti “Dôležité“ pod názvom “Propozície“.

10, Pokuty

Platenie pokút za odložené zápasy, či stratu lopty, za obdŕžanie ČK a podobne prejde zmenou. Po novom sa budú pokuty vyplácať buď formou internetbankingu, alebo platbou v hotovosti a to do najbližšieho zápasu. Ak tím neuhradí pokutu do najbližšieho zápasu, tak tímu nebude povolené nastúpiť na zápas.

11, Fair-play

Vopred upozorňujem všetkých hráčov na dodržiavanie slušnosti na ihrisku a pravidiel fair-play nie len voči protihráčom, ale aj voči personálu TOP ligy (rozhodcovia a kameramani).

12, Tímová fotka a logo

V prípade ak chcete zmeniť tímovú fotku, alebo chcete pridať logo na web do profilu tímu. Prosíme o zaslanie na email info@topliga.sk.

13, Informačná tabuľa pri vstupe

Pri vstupe na ihrisko bude na plote umiestnená nová informačná tabuľa, kde nájdete potrebné informácie, ako rozdelenie ihrísk a aj program zápasov na jednotlivých ihriskách. Veríme, že tabuľa pomôže k lepšej orientácií na ihrisku.

14, Dochvíľnosť

Prosíme všetky tímy, aby si dali záležať na včasnom príchode na ihrisko, aby sa eliminoval časový sklz medzi zápasmi.

15, Nariadenia Úradu verejného zdravotníctva SR

Pred spustením sezóny môžu byť z dôvodu nariadenia Úradu verejného zdravotníctva SR na ihrisku zavedené špeciálne postupy / obmedzenia. V takom prípade budeme všetkých manažérov o všetkých potrebných informáciách informovať.

Veríme, že máme pred sebou úspešnú sezónu, ktorú si v peknom počasí spoločne užijeme.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na info@topliga.sk, alebo na 0911 916 731.

Ako sa dostať na ihrisko TOP ligy na Pasienkoch? Táto orientačná mapa Vám pomôže. 


submenu

Tabuľka

Business League (BUS) Business League
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Business League (BUS) Business League