|
Stanislav Chudík

TOP liga je späť! Od 3. júna sa vidíme opäť na ihrisku

Niké TOP Liga

Pre ochorenie COVID-19, ktoré zabránilo štartu TOP ligy, sme museli všetci vydržať bez toho čo máme tak radi. Čakaniu je však koniec. Po spustení štvrtej fázy opatrení a plánovanom spustení možnosti organizovania športových podujatí Vám s radosťou môžeme oznámiť, že sa opäť plánujeme vrátiť na ihriská. Veľkou novinkou je, že sa TOP liga otvára aj v novom meste.

Máte partiu s ktorou si chodíte zahrať futbal? Prihláste sa do novej sezóny TOP ligy!

Ak ste sa ešte stále neprihlásili do novej sezóny TOP ligy – Jar 2020 a chcete s partiou malý futbal, TOP liga je ideálnou voľbou. TOP liga je amatérska súťaž v malom futbale určená pre všetkých, ktorí si chcú zahrať futbal bez ohľadu na úroveň svojich zručností. Pestrosť ligy spočíva v tom, že každý týždeň máte možnosť nastúpiť proti inému tímu z vašej skupiny a porovnať tak svoje sily s väčším počtom hráčov. Neváhajte, prihláste svoj tím a staňte sa súčasťou projektu, ktorý vám zaručene prinesie veľa športových zážitkov.

 

Pre spustenie TOP ligy je záväzné povolenie hromadných podujatí športovej povahy. Z posledných povolených opatrení je teda zrejmé, že ak to situácia dovolí, TOP liga bude môcť odštartovať 3.júna. Celú situáciu naďalej dôkladne sledujeme a budeme ju prípadne aktualizovať podľa toho, ako sa budú meniť opatrenia Úradu verejného zdravotníctva SR.

 

REGISTRÁCIE DO SEZÓNY JAR 2020 SÚ OPÄŤ OTVORENÉ!

Registrácie do novej sezóny Jar/2020 sú kvôli preloženiu štartu sezóny na 3.6.2020 mimoriadne dodatočné spustené od 26.5.2020 až do 7.6.2020, kedy sa majú tímy poslednú možnosť registrovať do novej sezóny Jar/2020.  Všetky podstatné informácie k registrácii nájdete TU.


Nemáš tím a chceš hrať TOP ligu? Registruj sa ako jednotlivec!

Postup je jednoduchý, stačí len vyplniť registračný formulár ako jednotlivec a my ťa buď pridáme do už existujúceho tímu, alebo vytvoríme úplne nový tím z jednotlivcov tak, aby bol schopný fungovať sám počas celej sezóny. Takto sa TOP lige podarilo vytvoriť už veľké množstvo tímov,  či už v Bratislave, Trnave, Nitre, Prešove a Piešťanoch. Príkladom môžu byť tímy ako FC Individuals Bratislava, Individuals team Nitra, Indivindi, ČSSR, The Cats, FC Individuals Trnava,  FC Individuals Pieštany, The Individuals atď.

 


Registruj svoj tím a hraj o zaujímavé ceny!

Jeden tím, ktorý sa registruje do novej sezóny počas predĺženej registrácie sa môže tešiť na sadu úplne nových dresov pre celé mužstvo. Ďalší z tímov z dodatočnej registrácie sa môže tešiť na zásobu energie na celú sezónu. Na rovnaké ceny sa môžu tešiť aj už registrované tímy.


TOP liga od novej sezóny aj v Humennom!

Do rodiny miest kde sa hrá TOP liga pribúda nový člen. Už od sezóny Jar 2020 sa TOP liga rozbieha aj v ďalšom meste na východe Slovenska, konkrétne v Humennom. Registrácie do novej sezóny sú taktiež spustené.

submenu

Tabuľka

Business League (BUS) Business League
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Business League (BUS) Business League