|
Stanislav Chudík

Súpisku tímu môžete doplniť a meniť aj po registrácii tímu!

Niké TOP Liga

Ak tvoj tím ešte nie je kompletný, alebo potrebuješ čas na doplnenie toho správneho a možno víťazného kolektívu, TOP liga ti ponúka priestor a možnosti!

Doplň svoj tím aj počas sezóny

Váhaš, či prihlásiť svoj tím do novej sezóny TOP ligy, ale ešte Vás nie je dosť? Nevadí, v TOP lige môžeš súpisku svojho tímu meniť a dopĺňať o nových hráčov aj počas sezóny, a to ž do konca 5. hracieho týždňa, teda do 19.4.2020

Je tu aj striedavý štart!

Nikomu nestačí hrať za jeden tím a chce hrať viac zápasov za týždeň! Ak poznáš niekoho, kto už TOP ligu hrá za iný tím, tak ho oslov a zavolaj do svojho tímu na streidavý štart. Je to výborny spôsob ako doplniť tvoj káder. Podmienky striedavého štartu nájdeš v našich herných pravidlách.

Zober si do tímu jednotlivca!

Keďže do TOP ligy sa môžu registrovať aj jednotlivci, tak je tu aj možnosť doplnenie Vášho tímu o jednotlivca. Stačí nás kontaktovať emailom na info@topliga.sk a my Vám pomôžeme. Ak budeme mať voľných hráčov, ktorí hľadajú nový tím, tak Vám ho bez problémov ponúkneme. 

Najpodstatnejším krokom každého tímu je registrácia do novej sezóny TOP ligy. Ak si svoj tím ešte neregistroval, tak dlho neváhaj, pretože koniec registrácií nových tímov je 29.2.2020! Podstatnou informáciou ostáva, že nábor nových hráčov do Vášho tímu tak môže pokračovať aj po skončení registrácií!

submenu

Tabuľka

Business League (BUS) Business League
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Business League (BUS) Business League