|
Stanislav Chudík

TOP liga otvorená aj pre hráčov bez tímu!

Niké TOP Liga

Nemáš svoj vlastný tím, no rád by si zahral TOP ligu? Ste len partia dvoch, či troch kamarátov, ktorí by sa radi pridali do TOP ligy, no nie je Vás dosť na zostavenie tímu? My v TOP lige máme pre teba riešenie!

Každú sezónu nájde TOP liga tím vyše takmer stovke hráčov! TOP liga od svojho začiatku už tradične ponúka možnosť pridať sa do našej súťaže aj jednotlivcom bez tímu!

Registruj sa a my ti tím už nájdeme!

Postup je jednoduchý, stačí len vyplniť registračný formulár ako jednotlivec a my ťa buď pridáme do už existujúceho tímu, alebo vytvoríme úplne nový tím z jednotlivcov tak, aby bol schopný fungovať sám počas celej sezóny. Takto sa TOP lige podarilo vytvoriť už veľké množstvo tímov,  či už v Bratislave, Trnave, Nitre, Prešove a Piešťanoch. Príkladom môžu byť tímy ako FC Individuals Bratislava, Individuals team Nitra, Indivindi, ČSSR, The Cats, FC Individuals Trnava,  FC Individuals Pieštany, The Individuals atď.

Hraj za dva tímy na striedavý štart!

Nestačí ti hrať za jeden tím? Chceš viac zápasov za týždeň? Tak sa registruj ako jednotlivec a my ti nájdeme aj druhý tím, za ktorý budeš môcť pravidelne nastúpiť podľa pravidiel striedavého štartu. Ty si tak môžeš TOP ligu vychutnať viackrát do týždňa. Či už budeš chcieť hrávať vo vyššej výkonnostnej úrovni, alebo nižšej, tak my sa budeme snažiť maximálne vyhovieť tvojím predstavám.

 

Tak už neváhaj a registruj sa do najväčšej ligy v malom futbale na Slovensku aj ty! Registrovať sa môžeš až do 19.4.2020, kedy tímom končí možnosť obmieňať súpisku tímu. Čím skôr sa však nahlásiš, tým skôr ti nájdeme nový tím. Nová sezóna začína už 16.3.2020! Čaká na teba kopec zápasov, rýchly výsledkový servis, highligty zo zápasov, webstránka, články, súťaže a množstvo iného. Tak už neváhaj a poď hrať s nami aj ty!

V prípade, ak by ste chceli registrovať celý tím, tak svoj tím môžete registrovať do TOP ligy TU!

submenu

Tabuľka

Business League (BUS) Business League
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Business League (BUS) Business League