|
Juraj Šupák

Atraktívny zabezpečený výnos do 10% aj pre hráčov Niké TOP ligy

Niké TOP Liga

Partner Niké TOP ligy - spoločnosť QUALITY INVEST a. s. poskytuje atraktívnu investičnú príležitosť nie len pre kupujúcich ale aj pre investorov, ktorí preferujú investície do nehnuteľností pred bankovými investičnými produktami. Investíciou do projektu QI investujete do reálneho stavebného projektu a investori budú odmenení atraktívnym výnosom až do výšky 10% ročne.

Investície do nehnuteľností už dávno nie sú len príležitosťou pre bohatých. V súčasnosti môže bezpečne investovať do realitného projektu v podstate ktokoľvek. Už pri investícií od 10 000 Eur sa môžete stať súčasťou komunity investorov, ktorých prostriedky budú použité na realizáciu projektu Quality Invest. Odmenou vám bude atraktívny výnos vo výške od 6% až do 10% ročne, podľa dĺžky trvania viazanosti a výšky investície. Slovensko sa teší z obľuby investorov, ktorí chcú mať svoje peniaze zainvestované bezpečne, preto je pre vás ideálne investovať v realitnom sektore, ktorý sa už mnohé roky teší tzv. stavebnému boomu.


Súčasný projekt Quality Invest je práve projekt tohto typu - rodinných domov v Hviezdoslavove. Projekt počíta s jednopodlažnými rodinnými domami s jednou alebo dvomi bytovými jednotkami. V aktuálnej verzii projektu je 20 samostatne stojacich domov a 18 dvojdomov. Pre domy s jednou bytovou jednotkou sa počíta s plochou minimálne 600 štvorcových metrov, pri domoch s dvoma jednotkami ide minimálne o 900 štvorcových metrov. 




Obec Hviezdoslavov patrí k najvyhľadávanejším obciam na Slovensku a zaznamenala v uplynulej dekáde najväčší nárast počtu obyvateľov. Hviezdoslavov je obľúbenou lokalitou s výbornou dostupnosťou do hlavného mesta, s rozvinutou infraštruktúrou ideálnou pre vaše nové bývanie.

Bližšie informácie získate na www.qualityinvest.sk

Telefonický kontakt: Ing. Marek Havrila, tel.č.: +421 944 877 137


* PR článok

submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. EB EB 4 28:8 10
2. TIK TIKI TAKA 4 21:8 10
3. PČK Pečienkári 4 15:15 6
4. RC Real Coholics 4 18:21 4
5. AFT AFT Wolves 4 12:18 3
6. FCN FC Nealko 4 8:32 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 6 Gólov
3. TIK Matej Dolník 5 Gólov
4. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
5. FCN Matúš Bombara 4 Gólov
6. AFT Dominik Hunčík 4 Gólov
7. TIK David Bielčík 4 Gólov