|
Stanislav Chudík

Registrácie do novej sezóny Jar/2020 spustené!

Niké TOP Liga

Čo tak futbal po práci? Alebo po škole? Ak máte svoju partiu a ešte nehráte TOP ligu, je čas to zmeniť. Vyberte si svoj hrací deň a pridajte sa do najväčšej amatérskej súťaže na Slovensku. Od 16. marca sa totiž môžete opäť tešiť na štart novej sezóny TOP ligy.

FB

Najväčšia amatérska súťaž v malom futbale opäť, už po dvanástykrát, otvára registrácie do novej sezóny. Prihlásiť sa môžu okrem existujúcich aj nové tímy a už tradične aj jednotlivci, ktorí by si TOP ligu radi zahrali, no chýba im partia či dostatočný počet hráčov. 

Čo je TOP liga?

„TOP liga je najväčšia amatérska liga v malom futbale na Slovensku, ktorá združuje viac ako 160 tímov v Bratislave, Trnave, Nitre, Piešťanoch a Prešove,“ hovorí riaditeľ a zároveň prezident SZMF Peter Králik.

V čom je TOP liga iná ako iné ligy, prečo by sa mali hráči zaregistrovať práve sem?

„Veľkou výhodou je, že hráme na najkvalitnejších ihriskách s umelou trávou v meste a tímy majú možnosť si vybrať hrací deň, ktorý im vyhovuje. Okrem toho poskytujeme kvalitný servis, ktorý sa snažíme neustále zlepšovať. Sú to napríklad highlight videá po každom zápase s tými najlepšími gólmi a akciami, rozhovoryštatistiky a mnohé ďalšie...

Veľmi rád by som touto cestou oslovil všetkých, ktorí uvažujú o svojej prvej registrácii, aby neváhali pretože verím tomu, že u nás v TOP lige sa im bude páčiť. Svedčí o tom aj každoročný nárast počtu tímov v jednotlivých ligách a vyše 2 500 hráčov, ktorí u nás hrajú.“

 

Horúca novinka! Detailné herné štatistiky exkluzívne len v TOP lige

V nadchádzajúcej sezóne prináša TOP liga exkluzívne ako jediná suťaž v malom futbale na Slovensku doplnkovú službu - detailné herné a pohybové štatistiky, ako napr. počet nabehaných kilometrov v zápase, nasilnešiu strelu, počet a rýchlosť šprintov, počet prihrávok a pod.

Na vaše zápasy pripravíme pre každého hráča pohybový senzor, ktorý sa umiestňuje do elastickej pásky na lýtko. Štatistiky budú pripravené online na druhý deň - dostupné z počítača, tabletu alebo smartfónu.

Cena služby je 199,- eur na tím na celú sezónu a hradí sa spolu so štartovným. Svoj záujem nám môžete oznámiť cez registračný formulár.

 

Základné informácie o TOP lige v malom futbale

60 tímov v 5 mestách Slovenska (najväčšia súťaž v Bratislave so 110 tímami)
- tímy sú prerozdelené podľa výkonnosti do 1. až 4. TOP ligy
možnosť vybrať si preferovaný hrací deň
- delegovaní rozhodcovia
- hrací čas 2x25 minút
- ambasádori TOP ligy sú Szilárd Németh, Miroslav Karhan, Ľubomír Moravčík, Juraj Vengloš a Helena Bašistová

Platba štartovného

Pre už existujúce tímy v TOP lige platí, že príspevok (výšku príspevku nájdete v časti "REGISTRÁCIE") je potrebné uhradiť na účet TOP ligy. Tentokrát je potrebné uhradiť celé štartovné, alebo zálohu štartovného (záloha vo výške 150€) do 23.2.2020 a zvyšok štartovného je následne potrebné uhradiť do 8.3.2020.

Pre nové tímy TOP ligy platí, že príspevok (výšku príspevku nájdete v časti "REGISTRÁCIE") je potrebné uhradiť na účet TOP ligy najneskôr do 29.2.2020. V prípade, ak by ste požadovali úhradu štartovného na splátky, prosím kontaktujte nás na info@topliga.sk

NEZABUDNITE: prihláška je platná až po uhradení štartovného na účet SK4883300000002901256619

 

Riaditeľ Peter Králik zároveň dopĺňa: „TOP liga sa riadi mottom ´My league is far play´ a som veľmi rád, že naše tímy sa týmto heslom skutočne riadia. Dôkazom môže byť nedávna situácia z Majstrovstiev SR, na ktorých sa zúčastnilo hneď niekoľko tímov z TOP ligy. V zápase bratislavských tímov TIKI TAKA a FC BPN prišiel pri neúmyselnom zákroku k nepríjemnému pádu brankár tímu FC BPN.

Napriek tomu, že tím TIKI TAKA prehrával a mohol tak využiť svoju šancu ešte pár minút pred koncom zápasu stav obrátiť vo svoj prospech, rozhodol sa požiadať o ukončenie zápasu.

Toto sú tie momenty, kedy si všetci uvedomíme, že vášeň pre malý futbal je to, čo nás spája a v dôležitých situáciách ide všetko ostatné bokom. Verím, že príklad z tohto krásneho gesta si vezmú aj ostatné tímy.

 


Máte partiu, s ktorou chodíte hrávať, alebo by ste chceli začať chodiť hrávať večer po práci/škole?

TOP liga je amatérska súťaž v malom futbale určená pre všetkých, ktorí si chcú zahrať futbal bez ohľadu na úroveň svojich zručností. Pestrosť ligy spočíva v tom, že každý týždeň máte možnosť nastúpiť proti inému tímu z vašej skupiny a porovnať tak svoje sily s väčším počtom hráčov. Neváhajte, prihláste svoj tím a staňte sa súčasťou projektu, ktorý vám zaručene prinesie veľa športových zážitkov.

Registruj tím a vyhraj jednu z 30 cien!

TOP liga si pre všetky riadne registrované tímy pripravila súťaž o 30 cien, ktoré budú prerozdelené medzi už tradične tímy TOP ligy, ale aj medzi úplne novo vytvorené tímy. Pre už existujúce tímy máme pripravené pre jeden šťastný tím novú sadu dresov, pre 6 tímov oficiálnu hraciu loptu TOP ligy a pre ďalších 8 tímov máme pripravenú energiu na celú sezónu od Red Bull-u! Rovnaké množstvo ocenení máme pripravené aj pre úplne nové tímy v TOP lige. Jedinou podmienkou je splnené termínov pre registráciu tímu a taktiež pre úhradu štartovného. Po skončení registrácií vylosujeme 11.3.2020 15 starých a 15 nových tímov, ktorým budú odovzdané tieto ocenenia!



submenu

Tabuľka

Business League (BUS) Business League
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Business League (BUS) Business League