|
Redakcia

Kto bude Šintr týždňa? Získa niekto titul Kompánija sezóny?

BRA

Je nám veľkým potešením oznámiť začiatok spolupráce medzi Niké TOP Ligou a Pivovarom U Ábela, ktorý je známy svojimi kvalitnými remeselnými pivami.



Táto spolupráca prináša sériu ocenení, bonusov a výhod, ktoré majú za cieľ obohatiť zážitok z našej súťaže a odmeniť tie najlepšie tímy a hráčov. Pivovar U Ábela je remeselný pivovar zo srdca Rače so širokým portfóliom pivných špeciálov. Na ich výčape nájdete 10 rôznych pív z vlastnej produkcie, ktoré sa počas roka pravidelne menia a o ich kvalite svedčia aj mnohé ocenenia zo svetových súťaží.

Mimochodom, vedeli ste, že za každým ich pivom sa skrýva vlastný príbeh? Všetky pivá majú pomenovania z račanského slovníka a sú odvodené od pivného štýlu, zloženia, či výrobného procesu.





Poďme si však predstaviť ocenenia, o ktoré počas sezóny budete bojovať.

Šintr týždňa (račansky "neposedné dieťa")

Každý týždeň vyberieme najlepšieho hráča v 1. lige, ktorý sa môže pochváliť titulom "Šintr týždňa". Toto prestížne ocenenie prichádza spolu s odnoskou troch pivných špeciálov od nášho partnera, Pivovaru U Ábela.

Kompánija sezóny (račansky "spoločnosť okolo stola")

Súťaž o titul "Kompánija sezóny" bude určite napínavá. Toto ocenenie získa päť tímov, ktoré ako prvé prekonajú hranicu 77 gólov. Prvý tím, ktorý túto métu dosiahne, získava 20- litrový sud remeselného piva Kompánija, vrátane výčapu na víkend. Druhý až piaty tím, ktorý dosiahne magickú hranicu 77 gólov, dostane od pivovaru 18 remeselných pív v objeme 0,66l.

Ako bonus každému tímu prinášame špeciálnu akciu: poukaz na 5 porcií 750g rebier za neuveriteľných 39,75€, čo je 50% zľava z pôvodnej ceny 79,50€. Na využitie tejto ponuky budeme distribuovať poukazy, ktoré na začiatku sezóny obdrží každý manažér tímu hrajúci bratislavskú topligu. Zľavu je možné uplatniť v Pivovare U Ábela, ktorý sa nachádza na adrese Pri vinohradoch 31, Bratislava Rača. Okrem kvalitného piva majú U Ábela široký výber jedál a chuťoviek k pivu.

Skvelú atmosféru priamo v priestoroch remeselného pivovaru dotvára kalčetko, šípky, premietanie športových prenosov, či rôzne kvízy, koncerty a grilovačky, takže ak premýšľate, kde zorganizovať teambuilding, odpoveď je jasná. Prajeme vám príjemnú zábavu!


submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TIK TIKI TAKA 5 24:10 13
2. EB EB 5 32:12 11
3. PČK Pečienkári 5 19:19 7
4. AFT AFT Wolves 5 16:18 6
5. RC Real Coholics 5 20:24 4
6. FCN FC Nealko 5 8:36 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 7 Gólov
3. TIK Matej Dolník 7 Gólov
4. AFT Dominik Hunčík 5 Gólov
5. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
6. TIK Filip Skala 5 Gólov
7. RC Matej Babic 4 Gólov