|
Redakcia

Naše tímy zabojujú o výhru na Niké Winter Cupe v Korni

BRA

Niké Winter Cup sa nezadržateľne blíži a jeho súčasťou budú samozrejme aj bratislavské mužstvá. Minulý týždeň spoznali svojich súperov pri losovaní základných skupín a teraz je čas sa pozrieť na ambície jednotlivých celkov na tomto tradičnom a prestížnom podujatí, konajúcom sa každoročne v Korni.

Martin Reisel (Tiki Taka)

Ambície na Niké Winter Cup máme len tie najvyššie, poskladali sme celkom slušné mužstvo a sme radi, že nás považujú za čierneho koňa turnaja. Niké TOP Liga Winter Cup v Bratislave sa nám nepodaril podľa predstáv, no hodili sme ho za hlavu. Čo bolo bolo, teraz sme však plne sústredení na Korňu, kde sa chceme pobiť o tie najvyššie priečky.

 

Ambície už pred turnajom neboli extra veľké, keďže sa okrem Niké MSR iných turnajov nezúčastňujeme. Zmena prišla v tomto roku, kedy sme v Bratislave na topligovom Winter Cupe potrápili aj neskorších finalistov. Trnavskému Atleticu môžme oplatiť prehru už v základnej skupine. Celkovo povedané, v skupine smrti môžeme len prekvapiť.

 

Do Niké Winter cupu ideme s ambíciou ísť čo najvyššie. Túžba je obhájiť minuloročné 4. miesto, avšak najprv musíme prejsť cez náročnú 6-člennú skupinu. Pôjdeme od zápasu k zápasu a veríme postup do play off. Skupina nie je jednoduchá, ale zároveň je možnosť cez ňu prejsť ďalej. Máme v nej známe aj neznáme tímy. Do okruhu, ktorý sa pobije o prvé dve postupové priečky pasujem naše mužstvo plus Golden Boys a Zel Martin. Určite ani zvyšné tri tímy nebudú chcieť byt do počtu a budú nám favoritom chcieť vziať každý bod. Sme si toho plne vedomí, preto nemôžme nič podceniť a každé zaváhanie môže mať fatálne následky. Pokúsime sa urobiť všetko preto, aby sme odchádzali z Korne tak ako pred rokom aj napriek sklamaniu z vypadnutia s neskorším víťazom, avšak so vztýčenými hlavami.


Na Winter Cup sme sa poskladali v kvalitnej zostave. Uvedomujeme si, že súperi sú kvalitní, ale chceme im a celému Slovensku ukázať čo znamená Papalalulu.



submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TIK TIKI TAKA 5 24:10 13
2. EB EB 5 32:12 11
3. PČK Pečienkári 5 19:19 7
4. AFT AFT Wolves 5 16:18 6
5. RC Real Coholics 5 20:24 4
6. FCN FC Nealko 5 8:36 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 7 Gólov
3. TIK Matej Dolník 7 Gólov
4. AFT Dominik Hunčík 5 Gólov
5. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
6. TIK Filip Skala 5 Gólov
7. PČK Matej Turňa 4 Gólov