|
Redakcia

Power ranking redakcie pred Niké TOP Liga Winter Cupom

BRA

Áčková kategória Niké TOP Liga Winter Cupu prilákala naozaj obrovskú kvalitu. My sme si pred turnajom sadli a skúsili dať dohromady poradie tímov ako to odhadujeme my. Čítajte tento power ranking s rovnakým nadhľadom aký sme my ponúkli pri jeho skladaní. Koho favorizujete vy?


Poradietím...
1.Atletico Trnava F.C.Vo finále Niké TOP Ligy v Trnave zabudli, že sa hrá na 2 polčasy. Tento krát však hráme len na 1 - takže ich šance razantne stúpajú.
2.TIKI TAKA BratislavaTiki Taka opanovala Niké TOP Ligu v Bratislave na jar, na jeseň a taktiež aj minuloročný zimný pohár. Vo finále ich vidíme aj tento rok.
3.Papalalulu BratislavaVo svojom kádri až so štvoricou reprezentatov z MS v malom futbale v SAE. Sme zvedaví, či sa im podarilo prenastaviť z umelej trávy na palubovku.
4.Banco Casino SenecVíťaz Niké MSR 2023. Minulý rok im to nevyšlo na zimnom pohári, keď vystupovali pod názvom Joga Bonito. Uvidíme, či bola chyba v názve tímu.
5.Engerau BPN Boys BratislavaKombinácia overených značiek Engerau Boys a FC BPN znie veľmi nebezpečne. Súperi si na nich dajú určite pozor.
6.Schaeffler SlovenskoVíťazi Firemných MSR v malom futbale si vyskúšali silnú konkurenciu na Euro Business Cupe. Oponentom podobnej kvality budú čeliť aj teraz.
7.FC Trestná Lavica NitraFilm Trestná lavica s Adamom Sandlerom hral počas Vianoc takmer všade. Uvidíme, či aj tento krát vyhrajú trestanci nad dozorcami.
8.AFT Wolves BratislavaTím, ktorý prešiel obrovskou hráčskou premenou v poslednej sezóne. V kádri už bez Emila Haladeja - avšak rodí sa u nich nový kanonier Romulo Silva Santos.
9.Pivkári NitraŠpecialisti na Niké Winter Cup v Korni. Ak sa tam chcú dostať aj tento rok - musia byť najlepší z nitrianskych tímov. Majú čo robiť.
10.Pečienkári BratislavaPozitívne prekvapenie poslednej sezóny NTL v Bratislave. Uvidíme, či nie sú len "One season wonder", alebo si prenesú pohodu aj na zimný pohár.
11.Western Camp BratislavaTím s najväčším fanklubom v Niké TOP Lige Bratislava. Chalani zostali ich fanúšikom po prehre vo finále niečo dlžní. 
12.Túlavé Citróny NitraPodarí sa citrónom dokotúlať ďalej ako do osemfinále? Pre mnohých by to bolo prekvapenie.
13.The Shadows BratislavaZima tomuto tímu vyslovene chutí. Dve druhé miesta zo zimných turnajov v Bratislave pasujú tento tím do role čierneho koňa turnaja.
14.Espanyol Dubnica nad VáhomMinuloročný víťaz kategórie B. Tento rok bude však konkurencia omnoho silnejšia. Štvrťfinále by brali všetkými desiatimi.
15.Real Coholics BratislavaStrieborný tím z minulého ročníka. Výsledky v jesennej sezóne však nasvečujú, že by sa toto umiestnenie nemalo opakovať.
16.White Tigers BratislavaZúročia biele tigre skúsenosti, ktoré nadobudli na turnaji v Poľsku? Vidíme to na tesný postup do osemfinále.
17.AFC OravanOslavy postupu do prvej ligy podľa ich instagramu trvajú dodnes. Budú už hráči v stopercentnej kondícii?
18.Pištolkári TrnavaPostup do semifinále Niké TOP ligy v Trnave je vždy úspechom. Budú pištolkári strielať na turnaji ostrými alebo slepými nábojmi?
19.GPS Ovsište BratislavaUž overená značka, ktorá si vybojovala v minulej sezóne postup späť do prvej ligy. V hale je však horší signál a tak uvidíme či GPS bude fungovať.
20.FC Nealko BratislavaAk budú hráči verní svojmu názvu - tak sa o nich určite nebojíme. Chalani nám tiež na Večeri s NTL sľúbili, že spravia z podujatia aftermoviečko podobné tomu z Jesene. Dodržia to?
21.Ľadové Medvede BratislavaZima a ľadové medvede ........ viete si predstaviť lepšiu kombináciu? My nie.
22.Katenačo TrnavaSprávnym forsírovaním herného štýlu založeného na obrane a rýchlych protiútokov môžu dokráčať k úspechu. Počuli sme, že na ich lavičke bude aj Giovanni Trapattoni.
23.FK Šport BratislavaTím pôsobiaci v druhej slovenskej futsalovej lige. Pre protihráčov určite motivácia naviac zahrať si proti špecialistom na palubovku.
24.KMF MiloslavovPočuli sme, že do novej sezóny hľadajú nového sponzora na dresy? Chalani - toto je skvelá príležitosť ako na seba upútať pozornosť.
25.FC Tutti-Lutti TrnavaChalani si budú chcieť určite napraviť chuť po prehre vo finále trnavskej druhej ligy. Podarí sa im prejsť cez 16-finále? 
26.Doupy BreznoPre súperov veľká neznáma. Podľa sociálnych sietí jeden z najaktívnejších tímov v zimnej halovej sezóne tento rok. Je nejaký turnaj, ktorého sa nezúčastnili? Ak o nejakom viete - dajte nám vedieť.
27.FC Gallo TrnavaV jarnej sezóne 2024 si prvý krát vyskúšajú najvyššiu trnavskú súťaž. Na turnaji získajú určite obrovské množstvo skúseností.
28.El Dvory United BratislavaJeden z najtradičnejších klubov v Niké TOP Lige Bratislava. Dobrý tímový duch a pozitívna nálada sú ich poznávacím znakom. Bude to stačiť?
29.Corpona BratislavaPauzovali počas jesennej časti. Bude to ich výhoda alebo nevýhoda? Ťažko povedať.
30.Good Kompany BratislavaKto by nechcel pracovať a byť súčasťou dobrej firmy? Myslíme si, že v základnej skupine E nejaký bodík určite uhrajú.
31.TC NitraNa Niké MSR to stačilo na tesný postup do 16finále medzi 32 najlepších tímov na Slovensku. Kvalita na tomto turnaji však bude ešte koncentrovanejšia.
32.Kaufland BratislavaChalani ukázali počas poslednej sezóny a počas Firemných MSR obrovské nadšenie pre malý futbal. Veríme, že si odhodlanie prenesú aj na zimný turnaj.

submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TIK TIKI TAKA 5 24:10 13
2. EB EB 5 32:12 11
3. PČK Pečienkári 5 19:19 7
4. AFT AFT Wolves 5 16:18 6
5. RC Real Coholics 5 20:24 4
6. FCN FC Nealko 5 8:36 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 7 Gólov
3. TIK Matej Dolník 7 Gólov
4. AFT Dominik Hunčík 5 Gólov
5. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
6. TIK Filip Skala 5 Gólov
7. PČK Matej Turňa 4 Gólov