|
Redakcia

Anglické počasie prinieslo heroické výkony (súhrn 7. kola)

BRA

Siedme kolo Niké TOP Ligy je za nami. Hráči sa dokázali aklimatizovať vzhľadom na už chladnejšie počasie a na ihrisku bolo cítiť, že s pokročilým štádiom súťaže začína ísť naozaj o veľa.


V prvom zápase Pečienkárov proti Ako Chcete patril úvod hosťom nachádzajúcim sa na zostupovej 9. pozícii. Tí viedli 1:0 a 2:1, avšak polčas skončil nerozhodne 2:2. Druhý polčas to bol už jednoznačný ťah na jednu bránu. Pečienkári sa dokázali presadiť až 6 krát a po výhre 8:2 si udržali štvrté miesto v tabuľke, zaručujúce playoff.

AFT Wolves si z chuti zastrieľali proti Sťahovaniu Bleskovka, kedy vyhrali prvé dejstvo 6:3 a to druhé dokonca 6:1. Konečnej vysokej výhre 12:4 sa snažil zabrániť Rejdovian z Bleskovky, ktorý si na svoje konto pripísal hattrick a zaslúžene figuruje v zostave kola. Opomenúť nemôžme ani Santosa z AFT, ktorý skóroval 5 krát a taktiež ho neminula účasť v zostave kola.

Marek Bujňák, AFT Wolves:

"Pocity super. Čím ďalej tým sa nám hrá lepšie a už sa čoskoro uvidíme aj po slepiačky. Dochádzka je taká, že musíme robiť na zápas nomináciu, čo sa nám doteraz nedarilo. Zápas bol od začiatku vyrovnaný, avšak od druhej tretiny zápasu sme dominovali až do jeho konca. Vzhľadom na to, že sme mali jedného čistokrvného obrancu na zápas, tak aj s hrou vzadu sme veľmi spokojní. Zlepšiť ale potrebujeme striedania. Musíme vydať zo seba 110% za 3-4minuty a ísť striedať.

Real Coholics sa stretol s lídrom súťaže Papalalulu. Hostia aj napriek malému počtu hráčov predviedli skúsený výkon, naopak Real po minulotýždňovom víťazstve proti Dúbravke Punchers tentokrát na ihrisku presvedčivý nebol. Papalalulu vyhralo prvý polčas 1:0 a v druhom dejstve skórovali po dvoch priamych kopoch. V závere ešte domáci zdramatizovali dianie dvomi zásahmi, avšak konečné skóre 3:2 a tri putovali na stranu Papalalulu.

Trápiaci sa Engerau Boys nastúpili proti Western Campu bojujúcemu o účasť v TOP4. V prvom polčase skončili v bráne na oboch stranách 2 lopty, čo znamenalo remízový stav 2:2. Druhý polčas patril však jednoznačne Western Campu, kedy sa Gonda presadil hneď tri krát a dva zásahy si pripísal Slovák. Engerau dokázal iba kozmeticky upraviť konečný výsledok na 3:7.

Medzi Dúbravkou Punchers a Tiki Taka sa očakával vyrovnaný zápas, nakoľko išlo o súboj druhého proti štvrtému celku tabuľky. Tiki Taka však ovládla prvé dejstvo v pomere 6:1 a zdalo sa, že je po zápase. Dúbravka otvorila druhý polčas dvoma kontaktnými gólmi, na ktoré ale dokázali hostia dva krát odpovedať. Posledné slovo v zápase mal Tichý z Dúbravky, ktorý uzatvoril skóre na konečných 4:8 v prospech Tiki Taka.

Výsledky 1. ligy:

Pečienkári 8:2 (2:2) Ako Chcete

Sťahovanie Bleskovka 4:12 (3:6) AFT Wolves

Real Coholics 2:3 (0:1) Papalalulu

Engerau Boys 3:7 (2:2) Western Camp

Dúbravka Punchers 4:8 (1:6) Tiki Taka

MMG Zápasy Týždňa:

1.     Liga: Tiki Taka 8:4 Dúbravka Punchers

2.     Liga: AFC Oravan 9:5 Atletico Samaria

3.     Liga: FK Horský Park 2:5 Esperanza

4.     Liga: Versh FC 8:4 FC Dowina Boss

Na čele priebežného poradia tipovačky je @danielkastl s 15 bodmi. Za ním: @fursteriis (14), @alexlauko (14), @sladis7 (14), @simon_skapik (13), @hdrabek0 (13), @juraj_supak (12). Tipovačku 7. kola vyhral používateľ @pepegrach, ktorý ako prvý dokázal natipovať všetky zápasy správne!


submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TIK TIKI TAKA 5 24:10 13
2. EB EB 5 32:12 11
3. PČK Pečienkári 5 19:19 7
4. AFT AFT Wolves 5 16:18 6
5. RC Real Coholics 5 20:24 4
6. FCN FC Nealko 5 8:36 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. TIK Matej Dolník 7 Gólov
3. RC Jakub Hoffman 7 Gólov
4. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
5. TIK Filip Skala 5 Gólov
6. AFT Dominik Hunčík 5 Gólov
7. TIK David Bielčík 4 Gólov