|
Redakcia

Prestrelka v MMG Zápase Týždňa, ale aj prekvapenie kola (súhrn 6. kola)

BRA

Počasie sa síce mierne ochladilo, čo ale neznamená, že ligová sezóna končí. Práve naopak, máme za sebou šieste kolo, po ktorom sa tabuľka ešte o niečo viac vyrovnala a otázniky ohľadom TOP 4 a zostupových pozícií sú čoraz väčšie.


Dúbravka Punchers sa stretla proti Realu Coholics v zápase druhého proti ôsmemu. Hostia z pozície outsidera predviedli vynikajúci výkon, kedy viedli v prvom polčase už 4:0. Dúbravka kontrovala dvoma gólmi, ale posledné slovo v zápase mal Real Coholics, ktorý gólom na 5:2 uzavrel zápas a na svoje konto si pripísal prvú výhru v sezóne.

Gólovo bohatý bol zápas medzi AFT Wolves a Pečienkármi, kedy už po prvom polčase svietil na výsledkovej tabuli výsledok 6:3. V druhom polčase boli Pečienkári lepším mužstvom a toto dejstvo vyhrali 3:2. To však ale nestačilo a končný výsledok 8:6 znamenal tri pre AFT a prvú prehru v sezóne pre Pečienkárov.

Marek Bujňák, AFT Wolves

"Spokojnosť je s ofenzívnou hrou, kde vieme premieňať šance viac a viac. Horšie je to s nami vzadu, kde robíme školácke chyby a súper trestá. Aj v tomto zápase sme dostali na náš vkus príliš veľa gólov. Musíme zlepšiť hru vzadu. Byť viac dôsledný a začať ľúbiť aj zadok, nie len predok."

Trápiace sa Ako Chcete nenašlo recept na Western Camp a boj o záchranu sa pre nich o čosi viac skomplikoval. Po prvom polčase viedli hostia 3:2 a všetko nasvedčovalo tomu, že Mladá Garda bude svedkom veľkej drámy v druhom dejstve. Opak bol ale pravdou a v druhom polčase dominoval Western Camp, ktorý ho vyhral hladko 4:0 a zápas celkovo 7:2.

Lukáš Krčmárik, Western Camp

"Pocity po zápase máme výborné, vzhľadom na to, že sme vyhrali 7:2, čo je skvelý a dôležitý výsledok pre nás. Boli sme veľmi spokojní, že sa nám podarilo inkasovať iba dva góly a viacerým zabrániť, čiže veľmi dobre hodnotíme obranu a samozrejme aj útok, ale keď sa spätne pozrieme na tento zápas, tak sme kľudne mohli dať o pár gólov viac, keby premeníme naše šance. Ako som už vyššie spomínal, tak do ďalších zápasov musíme zlepšiť zakončenie a premieňanie šancí, samozrejme aj to aby sme nerobili zbytočne chyby z ktorých dostávame súpera do vyložených príležitosti, stáva sa nám to častejšie a budeme na tom pracovať."

MMG Zápas Týždňa ako sa patrí. Také bolo stretnutie Papalalulu proti Engerau Boys. Po polčase viedli domáci 3:2. V tom druhom vďaka šiestim gólom v priebehu 11 minút naklonili misky váh na svoju stranu. Proti bol ale Štefanec z Engerau Boys, ktorému sa štyrmi gólmi (celkovo v záapase 5) za šesť minút podarilo už len upraviť výsledok zápasu na 9:8 v neprospech svojho tímu. Papalalulu si teda aj po tomto kole drží status prvého mužstva v tabuľke.

Posledným zápasom na programe bolo stretnutie medzi Tiki Taka a Sťahovanie Bleskovka. Domáci ovládli polčas 3:0, kedy skóre otvoril Štefunko a dva krát sa dokázal presadiť Dolník. Druhý polčas patril Bleskovke, ktorá sa ale dokázala presadiť iba 2 krát. Výsledkom bola teda výhra 3:2 pre Tiki Taka.

Martin Bučák, Tiki Taka

Aké sú vaše pocity po zápase?

Pocity sú konečne pozitívne, nakoľko predchádzajúce zápasy nám herne nevychádzali, trápili sme sa herne a chýbalo nám v zápasoch to srdiečko do hry ako tomu bolo minulú sezónu.

S čím ste boli na vašej strane spokojní ?

Určite s prvým polčasom, v ktorom sme ukázali starú dobrú TIKITAKA, malo to všetko nasadenie, akcie, krásne góly.

Čo musíte zlepšiť do ďalšieho zápasu ?

Určite koncentráciu počas celého zápasu. Druhý polčas nám ukázal, že aj keď herne dominujeme, musíme ostať koncentrovaní po celý zápas, pretože sme opäť dostali úplne zbytočné góly, ktoré nás mohli pripraviť o víťazstvo.

 

Výsledky 1. ligy:

Dúbravka Punchers 2:5 (1:4) Real Coholics

AFT Wolves 8:6 (6:3) Pečienkári

Ako Chcete 2:7 (2:3) Western Camp

Papalalulu 9:8 (3:2) Engerau Boys

Tiki Taka 3:2 (3:0) Sťahovanie Bleskovka

 

MMG Zápasy Týždňa:

1.     Liga: Papalalulu 9:8 Engerau Boys

2.     Liga: FC Seniors 2:7 PWC Slovensko

3.     Liga: Družstevník HFK 3:0 Decathlon MFC

4.     Liga: FC Black Mamba 6:2 Zurich Insurance

Na čele tabuľky tipérov sa drží používateľ @danielkastl_ s 11 bodmi, hneď za ním sú s 10 bodmi @alexlauko, @sladis7 a @fursteriis. 9 bodov majú @hdrabek0, @simon_skapik a @marek_sladek, ktorý ako prvý natipoval v tomto kole 3 zo 4 zápasov a odnáša si poukážku na strih zadarmo od MMG Barbers.


submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TIK TIKI TAKA 5 24:10 13
2. EB EB 5 32:12 11
3. PČK Pečienkári 5 19:19 7
4. AFT AFT Wolves 5 16:18 6
5. RC Real Coholics 5 20:24 4
6. FCN FC Nealko 5 8:36 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 7 Gólov
3. TIK Matej Dolník 7 Gólov
4. TIK Filip Skala 5 Gólov
5. AFT Dominik Hunčík 5 Gólov
6. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
7. RC Matej Babic 4 Gólov