|
REDAKCIA

Po štvrtom kole kraľuje Papalalulu

BRA

Tento týždeň bolo na programe 4. kolo Niké TOP Ligy, pričom na prekvapenie niektorých teplota na teplomeroch pomerne výrazne klesla. To však nebránilo Pasienkom a Mladej Garde, aby boli svedkami ďalších súbojov, ktoré mohli napovedať o ašpirantoch na tituly v jednotlivých ligách.

V prvej lige sa stretol Real Coholics proti Pečienkárom. Hostia síce inkasovali ako prví, ale po celý zvyšok polčasu boli aktívnejším tímom a po góle z penalty na 1:2 na konci polčasu bolo vedenie na ich strane. V druhom polčase Real Coholics zatlačil, ale na víťazstvo im to nestačilo, a tak si Pečienkári po výhre 4:3 odniesli dôležité 3 body.

Vyjadrenie Pečienkári, manažér Andrej Skaloš

Pocity po výhre sú samozrejme pozitívne, aj keď sme si to na konci zbytočne skomplikovali a súper nás dostal pod tlak, ale viackrát nás podržal brankár Janty. Taktiež nás teší, že to bol z oboch strán korektný a kvalitný zápas. Spokojní sme s víťazstvom a tímovým výkonom, ale stále je tam veľa chýb a nepresností, takže do ďalších zápasov máme čo zlepšovať. A aby som nezabudol, pochvala patrí aj rozhodcovi, ktorý to výborne odpískal.

MMG Zápas Týždňa. Tak bol označený súboj medzi Tiki Taka a AFT Wolves. Konečný výsledok 6:2 pre Tiki Taka naznačuje že svojho súpera jasne prehrali vo všetkých aspektoch. Avšak na svojom instagrame zápas zhodnotili veľmi triezvym pohľadom.

Vyjadrenie Tiki Taka, zdroj: instagram @tikitakaba

Skúsenosť a štastie. Tak by sme dnes mohli zhodnotiť dnešný zápas proti AFT Wolves . Súper ukázal nespornú kvalitu a myslíme si, že s takouto hrou to chalani dotiahnu veľmi ďaleko. My zatiaľ hľadáme starú u z minulej sezóny, a aj keď tomu výsledok nenasvedčuje, dnešný zápas rozhodli skúsenosti a štastie na našej strane. Potýkame sa so zraneniami a nízkou dochádzkou na zápasy, ktorú musíme do ďalších zápasov zmeniť. Chalanom z Wolves držíme palce a my ideme ďalej za naším cieľom.

Zápas medzi Dúbravka Punchers a Western Camp mal po väčšine zápasu tesný priebeh, ale 3 strelené góly na strane Western Campu v priebehu 13 minút v druhom polčase znamenali, že si na svoje konto pripísali výhru 5:4 práve oni.

Papalalulu nastúpilo proti Ako Chcete a výsledkom bola strelecká kanonáda už v prvom polčase, ktorý dokázali "belaso-bieli" ovládnuť pomerom 7:3. Po zápase nakoniec odchádzali hráči Papalalulu s vysokou výhrou 13:3, kedy sa 5x presadil Haladej.

Prekvapivým výsledkom skončil posledný zápas na programe medzi Sťahovaním Bleskovka a Engerau Boys. Domáci vyhrali prvý polčas 3:2. V tom druhom dokázali dvoma gólmi po sebe chalani z Engerau Boys otočiť misky váh na svoju stranu. Ale o pár minút neskôr bola práve Bleskovka tá, čo mala posledné slovo a dvomi gólmi po sebe si zabezpečila konečné víťazstvo 5:4.




Výsledky:

Real Coholics 3:4 (1:2) Pečienkári

Tiki Taka 6:2 (3:1) AFT Wolves (MMG Zápas Týždňa)

Dúbravka Punchers 4:5 (2:2) Western Camp

Ako Chcete 3:13 (3:7) Papalalulu

Sťahovanie Bleskovka 5:4 (3:2) Engerau Boys


Link na kompletnú fotogalériu z 4.10.2023

 

MMG Zápasy Týždňa

1. liga Tiki Taka 6:2 AFT Wolves

2. liga - Defenders 2:5 Ľadové Medvede

3. liga - Swiss RE 1:1 KMF Miloslavov

4. liga - FC MMG Barbers 5:2 Effectix


Po prvých troch kolách tipovačky MMG Barbers Zápas Týždňa vyzerá čelo tabuľky nasledovne:

1. danielkastl_ (9 bodov)

2. - 5. alexlauko, jakubolejka_, fursteriis, sladis7 (6 bodov)

submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TIK TIKI TAKA 5 24:10 13
2. EB EB 5 32:12 11
3. PČK Pečienkári 5 19:19 7
4. AFT AFT Wolves 5 16:18 6
5. RC Real Coholics 5 20:24 4
6. FCN FC Nealko 5 8:36 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 7 Gólov
3. TIK Matej Dolník 7 Gólov
4. TIK Filip Skala 5 Gólov
5. AFT Dominik Hunčík 5 Gólov
6. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
7. RC Matej Babic 4 Gólov