|
Redakcia

Nezaprší a nezaprší... (súhrn 3. kola)

BRA

Tretie kolo jesennej Niké TOP Ligy je za nami. Boli sme svedkami viacerých dominantných výkonov a za stále dobrého počasia hráči bojovali o dôležité body do tabuľky.


Začneme zápasom prvej ligy medzi Tiki Taka a Ako Chcete, kde išlo o reprízu finále z poslednej sezóny. Prvý polčas vyšiel značne lepšie hosťom, ktorým štyria rôzni strelci zabezpečili vedenie 4:1 a osud zápasu mali pevne vo svojich rukách. Domáci obhájcovia ligového titulu nám ale v druhom dejstve pripravili poriadnu drámu. Tri góly v priebehu 14 minút a hattrick Bielčika znamenal že sa tímy napokon rozišli s remízovým výsledkom 4:4 a rozdali si po 1 bode.

Reakcia zo strany Tiki Taka (kapitán Martin Bučák):

Aké sú vaše pocity zo zápasu?

Pocity zo zápasu sú zmiešané nakoľko naša hra najmä v prvom polčase zaostávala o míle za tým čo chceme hrať. Druhý polčas sme našu hru zlepšili, prebrali sme iniciatívu a mali sme množstvo šancí zápas zvrátiť v náš prospech.

Spokojný som bol s prístupom hráčov najmä v druhom polčase, kde sme za stavu 1:4 začali konečne hrať, komunikovat a ťahať za jeden povraz. Taktiež som bol spokojný s dvoma nováčikmi v našom drese, jeden staronový Marek Sokol, ktorý nášmu tímu dodal ohromnú kvalitu a tak isto aj nováčik Alan Kováč, ktorý je dopredu veľmi nebezpečný a góly patria k jeho menu.

Čo musíte zlepšiť do ďalšieho kola?

Jednoznačne koncentráciu od prvého hvizdu rozhodcu až po ten konečný. Tak isto musíme zlepšiť koncovku nakoľko v zápase proti tímu Ako Chcete sme nepremenili 5 čistých góloviek a to nás mohlo vyjsť draho proti tak kvalitnému súperovi akým je tím Ako Chcete.

Ako Chcete a ich spätná väzba na zápas:

Pocity máme zmiešané... po dobrom prvom polčase proti kvalitnému súperovi sa nám v druhom polčase nepodarilo strelecky nadviazať na ten prvý a koniec koncov nás to stálo plný počet bodov. Takisto aj TIKI TAKA mala veľa príležitostí skórovať a spoločne si myslíme, že sme odohrali veľmi kvalitný zápas a remíza v tomto prípade bola asi zaslúžená.

Spokojní sme boli hlavne z toho že sme boli organizovaní a podarilo sa nám zaskočiť súpera gólmi v prvom polčase. Na zápas sme prišli vo dobrom počte a boli sme radi z nových posíl, ktoré sa v zápase hneď adaptovali. Ale najviac nás mohol tešiť výkon nášho matadora v bráne Martina Zajka.

Určite musíme popracovať na efektivite. V zápase sme mali veľa príležitosti na skórovanie, no bohužiaľ nám to hlavne v druhom polčase už nepadalo. Po zmene strán sa nám nepodarilo streliť ani jeden gól, zatiaľ čo sme od súpera inkasovali 3. Takisto musíme popracovať aj na fyzične, keďže v osobných súbojoch sme neboli až tak dominantní vzhľadom na to, koľko jeme hovädzieho proteínu. Máme pocit že nám to taktiež trošku v zápase chýbalo.

Druhým zápasom na programe bol súboj medzi Papalalulu a Dúbravkou Punchers. O osude tohto zápasu bolo prakticky rozhodnuté už v prvom polčase, ktorý ovládli borci v modro-bielom v pomere 6:1. Gólová kanonáda pokračovala aj v druhom polčase a konečný výsledok bol 12:4 v prospech Papalalulu. Za zmienku stojí výkon novej akvizície domácich, Emila Haladeja, ktorý sa dokázal presadiť až šesť krát. Hneď za ním strelecky exceloval Jurkemik, ktorý si na svoje konto pripísal 5 zásahov.

V zápase medzi Western Campom a Sťahovaním Bleskovka svietil na tabuli po prvom polčase výsledok 2:1 pre Bleskovku. Bleskovka si napokon po prvom Nemcovom prvom góle v zápase a taktiež aj poslednom dokázala udržať vedenie až do konca a po výhre 6:3 si pripisuje dôležité 3 do tabuľky.

Nováčik ligy Real Coholics sa v treťom kole stretol s AFT Wolves. Wolves podali počas celého zápasu dominantný výkon pri ktorom súperovi nedali šancu na zvrat a zaslúžene vyhrali tento zápas výsledkom 9:3.

Posledný zápas prvej ligy, ktorý bol aj v našej tipovačke MMG Zápas Týždňa medzi Engerau Boys a Pečienkármi bol žiaľ odložený.

MMG Zápasy Týždňa:

2. liga: Fyzio.sk 6:1 El Dvory United

3. liga: White Tigers 5:2 Techball

4. liga: Dinamo Kométa 1:9 The Cats

 

Po prvých dvoch kolách tipovačky MMG Barbers Zápas Týždňa vyzerá čelo tabuľky nasledovne:

danielkastl (5 bodov)

fursteriis (5 bodov)

simon_skalpik (4 )

glaser.martin (4 )

Na delenom treťom mieste s 3 bodmi sa nachádza viacero tipujúcich


submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TIK TIKI TAKA 5 24:10 13
2. EB EB 5 32:12 11
3. PČK Pečienkári 5 19:19 7
4. AFT AFT Wolves 5 16:18 6
5. RC Real Coholics 5 20:24 4
6. FCN FC Nealko 5 8:36 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. RC Jakub Hoffman 7 Gólov
3. TIK Matej Dolník 7 Gólov
4. AFT Dominik Hunčík 5 Gólov
5. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
6. TIK Filip Skala 5 Gólov
7. PČK Matej Turňa 4 Gólov