|
Redakcia

Súhrn prvého kola 1. Niké TOP Ligy

BRA

1. Niké TOP Liga má za sebou svoje prvé kolo, ktoré prinieslo vyrovnané zápasy, ale aj prekvapivé výsledky.



1. Niké TOP Liga má za sebou svoje prvé kolo, ktoré prinieslo vyrovnané zápasy, ale aj prekvapivé výsledky. Jedným z nich je určite výsledok 6:4, ktorým dokázal nováčik ligy Pečienkári poraziť skúsené Papalalulu, ktorí pravdepodobne doplatili na nízky počet hráčov.

Na otázku, aké sú prvé pocity po zápase, na čom musia zapracovať a naopak s čím sú spokojní, odpovedali Pečienkári nasledovne:

"Sme radi za víťazstvo a historicky prvé medzi Topligovou elitou. Súper to však odmakal bez striedania a nič nám nedal zadarmo, takže klobúk dolu aj pred nimi. Za nás by som ocenil tímový výkon a množstvo vytvorených šancí, do ďalších zápasov budeme chcieť a musieť zlepšiť súhru a najmä efektivitu v zakončení, čo sa javí ako dlhodobý problém."

Zo šlágra kola medzi Engerau Boys a obhájcom titulu Tiki Taka vyšli lepšie druhí menovaní, ktorí dokázali otočiť polčasové vedenie družiny z Petržalky 1:0 na konečný výsledok 3:2. Tiki Taka si teda pripisuje dôležité 3 hneď v úvode ligy. Vicemajster z poslednej sezóny Ako Chcete sa poriadne vytrápil s ďalším nováčikom súťaže, remízu 3:3 proti Real Coholics vybojovali gólom v poslednej minúte. Posledné dve stretnutia sa bohužiaľ nehrali. Zápas AFT Wolves proti Western Camp bol odložený vzhľadom na nedostatočný počet hostí a dohode oboch klubov. Podobný problém nastal aj u tímu Sťahovanie Bleskovka s tým rozdielom, že tento zápas skončil kontumačne 6:0 v prospech Dúbravky Punchers.

Jakub Hoffman (Real Coholics):

,,Náš 1. zápas v tejto sezóne hodnotím veľmi kladne. Nastúpili sme proti jasnému favoritovi, minuloročnému vicemajstrovi, avšak dokázali sme, že do tejto ligy patríme a dokážeme potrápiť aj tých najlepších. Samozrejme odniesť si iba 1 bod z tohto zápasu ma koniec koncov veľmi mrzí, keďže si dovolím tvrdiť, že sme boli lepším tímom počas celého zápasu a keby sme premenili aspoň tretinu našich vyložených šancí, tak je po zápase. Avšak, minulosť necháme za nami a sme pripravení na ďalší zápas, v ktorom verím, že sa nám opäť podarí bodovať. Na mojich chalanov spoluhráčov som veľmi hrdý pretože nechali na ihrisku srdiečko a podali sme veľmi dobrý výkon."

Výsledky prvého kola 1. Niké TOP Ligy:

Dúbravka Punchers 6:0 (kont.) Sťahovanie Bleskovka

Real Coholics 3:3 (2:2) Ako Chcete

Papalalulu 4:6 (1:3) Pečienkári

Tiki Taka 3:2 (0:1) Engerau Boys

AFT Wolves vs Western Camp (odložené)


submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TIK TIKI TAKA 5 24:10 13
2. EB EB 5 32:12 11
3. PČK Pečienkári 5 19:19 7
4. AFT AFT Wolves 5 16:18 6
5. RC Real Coholics 5 20:24 4
6. FCN FC Nealko 5 8:36 1

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
1. EB Šimon Štefanec 13 Gólov
2. TIK Matej Dolník 7 Gólov
3. RC Jakub Hoffman 7 Gólov
4. TIK Filip Skala 5 Gólov
5. AFT Dominik Hunčík 5 Gólov
6. PČK Leonard Lukáč 5 Gólov
7. EB Patrik Gajan 4 Gólov