|
Stanislav Chudík

Niké TOP liga otvorená aj pre hráčov bez tímu

Niké TOP Liga

Nemáš svoj vlastný tím, no rád by si zahral Niké TOP ligu? Ste len partia dvoch, či troch kamarátov, ktorí by sa radi pridali do Niké TOP ligy, no nie je Vás dosť na zostavenie tímu? My máme pre teba riešenie!


Každú sezónu nájde Niké TOP liga tím  takmer stovke hráčov! Niké TOP liga od svojho začiatku už tradične ponúka možnosť pridať sa do našej súťaže aj jednotlivcom bez tímu!

Registruj sa a my ti tím už nájdeme

Postup je jednoduchý, stačí len vyplniť registračný formulár ako jednotlivec a my ťa buď pridáme do už existujúceho tímu, alebo vytvoríme úplne nový tím z jednotlivcov tak, aby bol schopný fungovať sám počas celej sezóny. Takto sa Niké TOP lige podarilo vytvoriť už veľké množstvo tímov,  či už v Bratislave, Trnave, Nitre, Prešove a Piešťanoch. Príkladom môžu byť tímy ako FC Individuals Bratislava, Individuals team Nitra, Indivindi, ČSSR, The Cats, FC Individuals Trnava,  FC Individuals Pieštany, The Individuals atď.

Hraj za dva tímy na striedavý štart

Nestačí ti hrať za jeden tím? Chceš viac zápasov za týždeň? Tak sa registruj ako jednotlivec a my ti nájdeme aj druhý tím, za ktorý budeš môcť pravidelne nastúpiť podľa pravidiel striedavého štartu. Ty si tak môžeš Niké TOP ligu vychutnať viackrát do týždňa. Či už budeš chcieť hrávať vo vyššej výkonnostnej úrovni, alebo nižšej, tak my sa budeme snažiť maximálne vyhovieť tvojím predstavám.

Základné informácie o Niké TOP lige v malom futbale

- 160 tímov v 6 mestách Slovenska (najväčšia súťaž v Bratislave so 110 tímami)

- tímy sú prerozdelené podľa výkonnosti do 1. až 4. TOP ligy

- možnosť vybrať si preferovaný hrací deň a preferovaný hrací čas

- highlighty a štatistiky po každom zápase

- kvalitné športové pomôcky

- delegovaní rozhodcovia

- hrací čas 2x25 minút

- ocenenia pre najlepšie tímy

- možnosť postúpiť aj na celoslovenské či európske podujatia v malom futbale

- ambasádori TOP ligy sú Szilárd Németh, Miroslav Karhan, Ľubomír Moravčík, Juraj Vengloš a Helena Bašistová

 


Okrem toho pripravila spoločnosť Niké pre každého nového zaregistrovaného hráča kredit vo výške 10 EUR. Tímy tak môžu dostať veľkú časť z hodnoty štartovného späť už pri samotnej registrácii!


submenu

Tabuľka

Business League (BUS) Business League
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Business League (BUS) Business League