|
Stanislav Chudík

Registrácie no novej sezóny Business League spustené!

BUS

Už koncom marca sa na scénu opäť vráti Business League. Firemná súťaž v malom futbale, ktorá je ideálnou voľbou pre pracovné kolektívy, ktoré chcú utužiť kolektív a zdravo si zašportovať. Registrácie sú už spustené, tak neváhajte a pridajte sa aj vy.

Asi všetci sa vždy tešíme, keď nastane tá dlhoočakávaná udalosť vo firme - teambuilding! S kolegami trávime v práci denne hodiny, no okrem obeda veľakrát nie je priestor sa pozhovárať či zblížiť sa aj inak. Veď to poznáte, po práci každý rýchlo beží domov, pretože ho čaká rodina, má iné povinnosti, koníčky, alebo je skrátka unavený a chce si oddýchnuť. Práve hrať Business League znamená stretnúť sa s kolegami raz týždenne po práci, spoločne sa zabaviť a vypnúť od pracovných povinností. Pre víťazný tím je pripravená pozvánka na medzinárodný turnaj EURO Business Cup.

Základné informácie:

  • Plánované hracie dni sú pondelok a utorok
  • Plánovaný štart sezóny je 27. marca
  • Ihrisko, kde sa budú zápasy odohrávať je ihrisko s UT v areáli Pasienky
  • Deadline registrácie tímov je 10.3.2023
  • Cena štartovného je 549 EUR. Štartovné je potrebné zaplatiť na účet SK71 1100 0000 0029 4808 2978  najneskôr do 10.3.2023
  • V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na office@businessleague.sk ; alebo telefonicky na 0950 200 527.

  • Registrácia

    Manažéri tímov, ktoré hrali Business League v posledných sezónach môžu svoj tím záväzne registrovať prostredníctvom svojho prístupu v ISMF.

    Manažéri nových tímov, ktoré doposiaľ Business League nehrali sa môžu registrovať TU.


    Začiatok

    Štart nového ročníka je naplánovaný na 27. marca. Hracími dňami Business League budú primárne pondelok, utorok. Formát súťaže bude vopred upresnený na základe počtu prihlásených tímov.

    Po odohraní základnej časti bude nasledovať play-off, ktorého štruktúra bude vopred upresnená vzhľadom na konkrétny formát súťaže.

    Štartovné

    Výška štartovného je 549€/tím na sezónu. Štartovné je potrebné zaplatiť na účet SK71 1100 0000 0029 4808 2978 najneskôr do 10.3.2023.

    Víťaz do Antálye

    Víťaz Business League sa môže tešiť aj na miestenku na EURO Business Cup do tureckej Antálye, kde sa predstavia najlepšie tímy z celej Európy.

    submenu

    Tabuľka

    Business League (BUS) Business League
    # Tím Z Skóre Body

    štatistiky

    Business League (BUS) Business League